Turkse GP F1 en Nations League-finales: zet nu in

08.10.2021

Met de Grote Prijs van Turkije in de Formule 1 en de wedstrijd voor de derde plaats en de grote finale in de Nations League, is er genoeg spanning voor alle soorten sportwedders dit weekend! Laten we eens kijken naar de evenementen van dit weekend en zien of we wat geld kunnen verdienen met slimme bets!

Grote Prijs van Turkije

De Grote Prijs van Turkije op het Istanbul Park-circuit staat bekend om zijn actie die de kampioenschapsraces in het verleden in een finale plooi legde. Dat maakt het een zenuwslopende affaire voor zowel coureurs, constructeurs als fans! Deze zondag zullen we zien of Lewis Hamilton (Mercedes) net als vorig jaar kan winnen hier. Zoals altijd het geval is dit Formule 1-seizoen, zal Max Verstappen (Red Bull Racing-Honda) op jacht gaan naar een nieuwe overwinning in de hoop het kampioenschap te kapen. Het zit er nog steeds in: alles staat op het spel!

Wed nu op de Grote Prijs van Turkije!

Nations League finales: Italië - België en Spanje - Frankrijk

De dobbelsteen is geworpen: de finales van de Nations League zijn bekend na de wedstrijden van woensdag en donderdag. Italië verloor met 1-2 van een sterk Spanje in de eerste halve finale, en ondanks een van de beste eerste helften die we hebben gezien tegen een geduchte tegenstander, verloor België helaas nadat Frankrijk een comeback had geforceerd om 2-3 te maken op donderdag. Dat maakt de wedstrijd voor derde plaats Italië - België, een kopie van de kwartfinale van het Europees Kampioenschap. Kan België zich hier tonen? Winnen tegen de Europees kampioen zou welverdiend zijn!

Wed nu op Italië - België!

De echte finale wordt ook op zondag gespeeld tussen Spanje en Frankrijk. De twee grote buren hebben al heel wat prijzen in de wacht gesleept: 3 wereldbekers en 5 Europese bekers in totaal. Het enige wat nog te winnen valt is een Nations League-trofee, dus dit wordt hoe dan ook een wedstrijd voor de geschiedenis! We kunnen uitkijken naar een heftig spektakel waarin beide teams het spelverloop zullen willen dicteren. Dit kan leiden tot onvoorspelbare resultaten, met veel kansen voor beide teams. Kan jij hier een uitkomst voorspellen?

Wed nu op Spanje - Frankrijk!

 

Archieven en ander nieuws