Uitbreidende wilds, gratis spins en nog veel meer in Jungle Stripes

29 juni 2021

Jungle Stripes B+

Heers over uitbreidende wilds, respins en nog veel meer in Jungle Stripes, de nieuwste diceslotgame van Betsoft. Naast al de genereuze features die we verder in dit artikel toelichten, beschikt Jungle Stripes over één specifieke feature die je zeker zal overtuigen. Even zeldzaam als lucratief: winlijnen betalen zowel uit van links naar rechts als van rechts naar links!

Ontdek de schatten van de onmetelijke jungle

In Jungle Stripes heerst de gestreepte tijger. Hij kan voor elk ander symbool in de plaats komen, behalve voor het Moonglow-symbool. Op die manier helpt het tijgersymbool je om onderbroken lijnen met elkaar te verbinden en bestaande winnende lijnen uit te breiden. De kracht van de tijger is niet in één enkel symbool vast te houden!

Telkens als hij verschijnt, splitst de tijger zich op in 3 symbolen en verspreidt hij zich over de hele rol. Als je een winnende combinatie scoort met de tijger op de rollen, krijg je een gratis respin. Extra wildsymbolen die tijdens deze respin verschijnen, laten de cyclus van respins maar doorgaan en doorgaan!

De Moonglow-bonusfeature met gratis spins

Het Moonglow-symbool is een scattersymbool: het hoeft geen winnende lijn te vormen om tot uitbetaling te leiden. Als er minstens 3 van deze symbolen op de rollen verschijnen, ontvang je een eerste uitbetaling van 2,5 tot 25 keer je inzet, waarna de bonusfeature start.

Je begint de bonusfeature van Jungle Stripes met 10 gratis spins. Je zal al snel merken dat de koning van de jungle vaak zijn opwachting maakt tijdens deze gratis spins. De respins die hij toekent, doen je teller met gratis spins niet verminderen, zodat je kansen op een grote winst nog groter worden!


cookies
adx