Update virtuele sporten: zet in op virtueel basebal en virtueel tafeltennis!

13 juli 2020

Omdat live sportevenementen de voorbije maanden grotendeels on hold stonden, schoten virtuele sporten als een raket uit de startblokken! In ons streven om te blijven innoveren, hebben we ons virtuele sportaanbod bijgewerkt. Vanaf nu kan je genieten van twee nieuwe sporten.

Ons aanbod is niet alleen rijker geworden door de toevoeging van virtueel honkbal en virtueel tafeltennis, maar ook dieper dankzij de ‘In Play’-functie op het tennis, waardoor jouw virtuele tennisweddenschappen nog spannender worden!

Virtueel basebal (V-Baseball in Play)

Basebal staat bekend als "America's pastime" en dat is goed te zien op goldenpalace.be! Dankzij onze virtuele sportprovider zijn we een samenwerking gestart met Major League Baseball, de beroemdste basebalfranchise ter wereld. Daardoor kunnen we je een ongeëvenaarde virtuele sportervaring aanbieden. Zet nu in op veel aantrekkelijke opties, gaande van de eenvoudige 1X2-stijl 'Money Line' en 'Totaal hits' tot ‘Hoogst scorende inning'.

Virtueel tafeltennis (V-Table Tennis)

Tafeltennis is een één-tegen-één sport die we allemaal wel eens hebben gespeeld om de tijd te doden. Maar het wordt pas echt boeiend in een competitieve omgeving. Bij virtueel tafeltennis is dat niet anders. Zet in op opties als 'Winnaar', 'Totale punten', 'Correcte score' of zelfs 'Langste opeenvolgende punten' en volg live hoe de virtuele sterren van het tafeltennis de strijd voor dominantie aangaan in deze snelle virtuele sport!

In Play

In Play brengt de spanning van live-sport naar de virtuele wereld! Op dit moment is deze innovatie beschikbaar op het tennis en het honkbal. Dankzij de In Play-functie kan je bij wijze van spreken live inzetten op virtuele wedstrijden. Volg hoe de virtuele actie zich voor jouw ogen ontvouwt en neem beslissingen op basis van wat je ziet. Deze extra dimensie brengt virtuele sporten echt naar een hoger niveau!Meer Nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx