Verdien extra punten met Halloween op Ghosts and Graves!

28 october 2021

De griezelige strategische dice game Ghosts and Graves van Airdice is tijdens de Halloweenperiode nog populairder dan de rest van het jaar. Waarom? Omdat het pompoenspook dan opnieuw verschijnt en extra punten toekent aan alle spelers!

Ghosts en Graves in een oogopslag

  • Dice game met 4 vakken
  • Volatiliteit: 2/5
  • 5 betaallijnen
  • Desktop en mobiel
  • Bonussymbool: geketend "?"-symbool
  • Mystery games en nog meer
  • Inzetbereik: €0,25 - €25
  • Spookachtige sfeer

Ghosts and Graves in het kort

Het doel van Ghosts and Graves is met identieke symbolen horizontale en diagonale lijnen te vormen in zo veel mogelijk van de vier spelvakken. Dit levert je punten op die vervolgens prijzen opleveren. Je hebt minimaal 100 punten nodig om te winnen, waarbij hogere scores hogere prijzen waard zijn.

Doel van de game

Een populaire strategie om de minimale winnende score te halen is 40 punten in één vak te hebben en 20 punten in twee andere vakken. Punten scoren in drie vakken geeft je een multiplier van 1,5 punt, dus dit levert je 80 x 1,5 = 120 punten op. Een lijn vormen met een waarde van 40 punten kan wel best moeilijk zijn.

Tijdens de Halloweenperiode is dat dan weer minder een probleem, want het pompoenspook verschijnt dan regelmatig o je 20 extra punten toe te kennen! Dankzij die bonuspunten kan zelfs een 3 x 20 score in een prijs veranderen. Als je de hulp van het pompoenspook niet nodig hebt om een winnende score te bereiken, kan hij er ook voor zorgen dat je een hogere prijs wint!

De terugkeer van het pompoenspook - tot 15 november!

Vorm je een lijn met drie aaneengesloten vraagtekensymbolen, dan start het bonusspel en verschijnen er 24 gesloten doodskisten. Elke kist bevat een prijs en jij kiest welke je kist wilt openen. De eerste prijs die je drie keer ontdekt is de prijs die je houdt. Behalve fikse puntenboosters bevatten sommige kisten ook 2 tot 5 mystery games. Tijdens die games verandert de prijzentafel en krijg je 100 keer je inzet voor elke winnende score!

Bonusspel

Vorm je een lijn met drie geketende vraagtekensymbolen, dan start het bonusspel en verschijnen er 24 gesloten doodskisten. Elke kist bevat een prijs. Dan is het aan jou om de kisten één per één te openen! De eerste prijs die je drie keer ontdekt, neem je in ontvangst. Behalve fikse puntenboosters bevatten sommige kisten ook 2 tot 5 mystery games. Tijdens die games verandert de prijzentafel en krijg je 100 keer je inzet voor elke winnende score!

Bloedmeter

Elke inzet die je doet, voegt punten toe aan de bloedmeter van de game. Als de bloedmeter vol is, ontvang je een willekeurig aantal extra punten! De punten in je bloedmeter worden verdeeld over alle inzetniveaus, maar hoe hoger je inzet, hoe meer punten hij nodig heeft om vol te raken.

Bonussen bij hoge inzet

Ghosts and Graves is winstgevend op elk inzetniveau, maar nog meer bij hoge inzetten! Af en toe kan je een gratis spin winnen bij een inzet van €10 of €15 en deze kans verdubbelt bij een inzet van €20 of hoger.

Ghosts and Graves

cookies
adx