Verdien jouw deel van de 500.000 Golden Points met de beste games van Green Jade

13.05.2021

Green Jade werd opgericht in 2017 en is daarmee een van de jongere spelproviders op goldenpalace.be. Toch heeft dat haar er niet van weerhouden om haar stempel op de casinowereld te drukken, onder meer dankzij een gevarieerd aanbod van online games met een unieke twist.

Om zoveel mogelijk spelers met dat aanbod kennis te laten maken, zetten we Green Jade helemaal in de schijnwerpers in Ontdek & Win: Green Jade. Dat geeft je bovendien de mogelijkheid om jouw deel van de 500.000 Golden Points te verdienen. Om je op weg te helpen, delen we hieronder onze favorieten.

Extreme 7

Extreme 7 is extreem snel. Zo extreem snel dat 100 keer spinnen in deze game minder dan 2 minuutjes in beslag neemt. Het spel is ook extreem volatiel, wat betekent dat het enkele spins kan duren vooraleer je wint, maar de winsten zelf zijn ook vaak extreem. Gemiddeld heeft de game een extreme RTP van 99,1%, de hoogste van alle in België verkrijgbare slotgames. Speel deze game nu exclusief op goldenpalace.be!

Extreme 7
Spoils Of War

Spoils of War

In Spoils of War bestuur je een tank met 3 doelen voor ogen: banken plunderen om uitbetalingen te verdienen, vijanden neerschieten voordat ze jouw tank uitschakelen en geen gebouw onbeschadigd in je kielzog achterlaten. Hoewel niet overdreven ingewikkeld, is Spoils of War een vaardigheidsspel zoals alleen Green Jade er een kon maken. Dat maakt het toch een beetje tot een uitdaging, dus zorg dat je weet wat je doet!

Coinflip 2

Coinflip 2 is precies zoals de naam doet vermoeden: hier zet je in op het resultaat van het opgooien van een munt. Als een munt vijf keer achter elkaar op de kopzijde valt, is de kans dan groter dat het de zesde keer kop of munt wordt? Wel, in Coinflip 2 kan de munt in plaats daarvan precies op zijn kant blijven staan, wat je 10 keer je inzet kan opleveren in plaats van je inzet te verdubbelen! Beproef vandaag nog je geluk in deze eenvoudige maar leuke en snelle game.

Coinflip 2
Candy Prize

Candy Prize

Het doel van Candy Prize is identieke symbolen te matchen in lijnen van minstens 3 of in een vierkant van minstens 2 bij 2 symbolen. In tegenstelling tot soortgelijke games waar je gemiddeld maar een paar zetten krijgt, biedt Candy Prize veel waar voor je geld met 20 zetten per spelronde. Het biedt je echter ook veel geld voor jouw plezier, want je kunt tot 10.000 keer je inzet winnen!


Archieven en ander nieuws