Verjaag Blue Monday met Happy Riches!

18.01.2021

Happy Riches

Onderzoek heeft aangetoond dat vandaag de droevigste dag van het jaar is – ook bekend als Blue Monday of deprimaandag. Maar hier bij Golden Palace geloven we helemaal niet in droevige dagen! Op jouw favoriete plek voor amusement brengen we alleen maar plezier, spanning en winst, de klok rond.

Kom dus vandaag nog naar ons en verjaag die Blue Monday-blues! We hebben precies de game die je daarvoor nodig hebt: Happy Riches, van de befaamde spelprovider NetEnt. Wie kan er nog droevig zijn bij het horen van zo'n naam? Probeer de game nu uit en je misschien word je in een mum van tijd gelukkig en rijk tegelijk!

De gelukkigste rijkdom in Golden Palace

De oude Chinese mythologie staat bol van symbolen voor geluk, voorspoed, welvaart en fortuin. Natuurlijk zijn deze ook allemaal op de afspraak in Happy Riches. Je wordt hier omringd door koi, katjes en nog meer geluksymbolen uit China. Besteed zeker aandacht aan de Chinese draken. Deze vormen wilds en vervangen bijna elk ander symbool om je betere winnende lijnen te geven.

Verdubbel de pret!

Happy Riches is in principe een slotgame gespeeld op 5 rollen met 3 symbolen. De meer waardevolle symbolen kunnen echter willekeurig in tweevoud verschijnen op dezelfde rol, waardoor er dus effectief een tweede identiek symbool wordt toegevoegd. Zo kan het zijn dat je een reeks van 10 identieke symbolen krijgt. Stel je de gelukkige rijkdom voor die je op deze manier kunt verdienen! Tel daar de royale gratis game features bij en je Blue Monday is zo voorbij!

Nog meer gelukkige rijkdom in het vooruitzicht

Op goldenpalace.be vind je het meest gevarieerde online aanbod op de Belgische markt. Van slotgames en tafelgames tot bingogames en skill games, en alles daartussenin: er is altijd wel een game waarmee je de dag kan opvrolijken. Zoek in ons enorme aanbod naar jouw game, log in (of registreer en doe een storting mocht je dat nog niet eerder hebben gedaan) en je bent klaar jouw gelukkige rijkdom op deze Blue Monday!

Klik het icoon om te spelen!

Happy Riches


Archieven en ander nieuws