Vernieuwde sportwedpagina: wed beter!

08.06.2021

Bij goldenpalace.be zijn we voortdurend op zoek naar manieren om jouw beleving te verbeteren. Deze keer willen we onze sportwedders van dienst zijn. Dankzij een update in functionaliteit en gebruikerservaring is onze sportwedpagina beter dan ooit.

Nu kan je inzetten op een platform dat de beste gebruikerservaring biedt die er is. Deze bijgewerkte versie van onze sportpagina komt ook net op tijd voor onze GoldenMillions-wedstrijd op het Europees voetbalkampioenschap 2020.

Next-gen-visualisatie

Als je je favoriete wedplatform bezoekt op het moment dat jouw sportevenement al bezig is, wil je alle relevante info op één plek. Wel, dat is wat goldenpalace.be je nu biedt! Dankzij de nieuwste ontwikkelingen in live event tracking-technologie, bieden we je een vloeiende visualisatie van de actie, samen met livestatistieken om je te helpen supersnel te beslissen.

Meer livebets dan ooit tevoren

Omdat er wereldwijd de klok rond sportevenementen plaatsvinden, is er altijd wel een wedstrijd gaande, ongeacht hoe laat jij inspiratie voelt om een slimme weddenschap af te sluiten. Onze vernieuwde versie van de sportwedpagina bevat livewedopties voor meer sportevenementen dan ooit tevoren. Welke sport je ook kiest, welke weddenschap je ook verkiest: je vindt het nu op onze sportwedpagina!

Bet builder: plaats je bet op jouw manier!

Ons vernieuwde wedplatform bevat een "bet builder"-functie: een revolutie in online sportweddenschappen die ook de manier waarop jij wedt revolutioneert! Dankzij de "bet builder" krijg je een ongekende vrijheid in hoe jij je weddenschap plaatst. Eigenlijk doorbreekt de "bet builder" de banden met noteringen. Neem de controle over de weddenschap, verander de parameters zoals jij wilt, en win groter!

Toto-bets

Een andere revolutie is de toevoeging van toto-bets. Hier behoren noteringen tot het verleden! In plaats daarvan kan je op de uitslag van verschillende sportevenementen tegelijk wedden. Met een enkele buy-in maak je kans op een vooraf ingestelde prijzenpot als al je voorspellingen uitkomen. Je kan nu van deze nieuwe manier van wedden genieten in onze GoldenMillions-promotie, waarin je tot €1.000.000 kan winnen op het komende Europese kampioenschap!

Boosted odds: GoldenOdds

Soms moet je gewoon grootser wedden. Onze verbetered sportwedpagina biedt ons nu die optie om jou het voordeel te geven! Om te beginnen is het EK de uitgelezen kans om deze innovatie te lanceren. Doe je voordeel met onze boosted odds - onze GoldenOdds! Je zal deze boosted odds terugvinden op de sportwedpagina en via onze pagina speciaal voor het Europees Kampioenschap. GoldenOdds: zet nu beter in!


Archieven en ander nieuws