Verslag uit Rusland: poorsabine geniet met volle teugen van het toernooi!

05.07.2018

In de aanloop van het international voetbaltoernooi in Rusland dat momenteel zijn derde fase ingaat, gaven we een premium all-inclusive voetbalpakket voor 2, om alle 3 de poulematchen van België bij te wonen. Speler poorsabine was de gelukkige winnaar, en nu de groespfase voorbij is, vragen we onze winnaar even hoe hij het toernooi ervaarde.

Het pakket dat we verlootten onder onze enthousiaste spelers liet niets aan de verbeelding over: tickets voor alle drie de groepswedstrijden van de Belgen, een receptie met eten en drank voor elke wedstrijd, en €4.000 om de kosten voor transport en accommodatie te dekken. Het hoeft niet gezegd dat poorsabine de tijd van zijn leven had dankzij de promotie op goldenpalace.be!

“Het was een geweldige belevenis bij de wedstrijden. We hadden het niet beter kunnen treffen: goede ontvangst, goed eten, goed drinken... De plaatsen in het stadion waren ook erg mooi, echte VIP plaatsen! We hebben de Belgische ploeg weer hartstochtelijk aangemoedigd naar een 9 op 9! Heel erg bedankt voor deze trip, het was echt geweldig!”

Hieronder vind je enkele foto's die poorsabine ons vanuit Rusland gestuurd heeft, inclusief een foto met tv-persoonlijkheid Tom Waes!

We zijn heel opgetogen de vernemen dat poorsabine zich enorm vermaakte, en we kunnen niet wachten op opnieuw spelers gelukkig te maken via onze aankomende promoties! Hou dus zeker de promotiepagina in de gaten om meer kansen te kunnen nemen om het geluk van je leven mee te maken. Nog geen speler bij goldenpalace.be? Registreer je nu voor een welkomstbonus van €5! Gebruik daarop GP250 voor je eerste storting, en je ontvangt onmiddellijk 100% bonus, tot wel €250!


Archieven en ander nieuws