Vier de lente met G.R.O.W.

20.03.2021

De lente hangt in de lucht; morgen is het de traditionele start van de lente. Hier bij Golden Palace kun je de wedergeboorte van de natuur na een strenge winter vieren in stijl! Scientific Games heeft de perfecte game voor deze gelegenheid. Tijd voor een nieuwe ontdekking in het uitgebreide aanbod aan slotgames van deze provider!

De slotgame G.R.O.W. van Scientific Games ademt gewoon Lente, met felle kleuren die van je scherm lijken te springen. Speel dit weekend enkele rondjes en maak je eerste winst van het seizoen! Nog beter: deze game maakt deel uit van Discover & win, dus dankzij Scientific Games zijn er ook prijzen te winnen!

G.R.O.W. je eigen fortuin!

Geniet op het platteland van de gezonde lentelucht in G.R.O.W. van Scientific Games en laat tegelijk je tuin en je winsten groeien! G.R.O.W. wordt gespeeld op 5 rollen met elk 10 symbolen. Dit enorme aantal symbolen op elke rol resulteert in 50 winmanieren van links naar rechts. Om de grootste winsten te maken, heb je 4 speciale symbolen: wild-symbolen, verspreide bonussymbolen, G.R.O.W. bag-symbolen en Golden Bee-symbolen.

Bonus features

Winnen op G.R.O.W. kan een fluitje van een cent zijn, dankzij alle bonusfeatures in deze game! G.R.O.W. gaat verder dan het concept van bonusfeatures, zelfs verder dan wilds en scatters. Je kunt in G.R.O.W. bags verzamelen, waarmee je magische bonenstaken kunt laten groeien. Zo bereik je de kisten boven op de rollen voor onmiddellijke prijzen. Golden Bee-symbolen verhogen de waarde van de kisten. De bonenstaken blijven tijdens de speelsessies overigens staan!

Onze wedstrijd Ontdek & win

Met de komst van de lente, verschijnt er ook een nieuwe manier om van jouw slotgames te genieten. Ga naar onze wedstrijdpagina Ontdek & win: Scientific Games, daar ontdek je hoe jouw sessies op G.R.O.W. de komende dagen extra winstgevend kunnen zijn! Door deel te nemen kun je Golden Points winnen, speel dus zeker mee als je een cadeau in onze VIP-shop op het oog hebt. Schrijf je nu in en laat je eigen kist met Golden Points groeien!

Vergeet niet dat je ook meer uit je activiteit op goldenpalace.be kan halen dankzij ons vernieuw loyaliteitssysteem. Ga ervoor!


Archieven en ander nieuws