Vier gloednieuwe blackjackgames om op de 21e te spelen!

21.10.2021

Speciaal voor jou hebben we 4 gloednieuwe blackjackgames van Gaming1 op goldenpalace.be, ideaal om op de 21e uit te proberen! Voor onderstaande games kan je vanf nu op goldenpalace.be terecht:

  • Blackjack Multihand 3 seats
  • Blackjack Multihand 3 seats VIP
  • Blackjack Multihand 7 seats
  • Blackjack Multihand 7 seats VIP

Soepele, snelle speelervaring

Deze blackjackgames van Gaming1 bieden een vlotte, snelle speelervaring waarbij je tot 7 handen per spelronde kunt spelen. Niet alleen versnelt dit het spel aanzienlijk, het laat je ook veel meer kaarten zien, wat het voorspellen van komende kaarten gemakkelijker maakt. Verder bevatten deze games natuurlijk ook alle standaardopties die je van een kwalitatieve blackjackgame mag verwachten, zoals verzekeren, splitsen en double down.

Twee verschillende opties voor opgave

Heb je een slecht gevoel bij een hand, dan geeft Gaming1 je de mogelijkheid om die op te geven. Je kunt dat doen in twee situaties, die elk tot een andere uitbetaling leiden:

  • Als jouw eerste actie in de spelronde (niet beschikbaar wanneer de dealer een aas toont). Je krijgt de helft van je inzet terug.
  • Als je blackjack hebt en de dealer toont een aas zonder zijn tweede kaart te hebben onthuld. Je krijgt het dubbele van je inzet terug.

Geschikt voor spelers van alle niveaus

Terwijl je bij de "gewone" versie van de games al met € 1 kunt spelen, zullen de high rollers onder ons blij zijn te horen dat je bij de VIP-versies tot € 2.500 per hand kunt inzetten!


Archieven en ander nieuws