Vier Vaderdag met Top Strike Championship

13.06.2020

Morgen vieren we Vaderdag, en op goldenpalace.be kan je je eigenste King of Fun vieren met een bezigheid die geliefd is door vaders over de hele wereld: voetbal! In casinoslotgame Top Strike Championship trekken we het voetbalveld op voor een wedstrijd die de spanning en vieren naar een heel nieuw niveau tillen! Klaar voor de grootste score in Top Strike Championship?

De spanning van slotgames en de actie van voetbal

Top Strike Championship ademt voetbal. Je kan bijna het vers gemaaide gras ruiken terwijl de duizenden enthousiaste fans voor je supporteren! Dit is werkelijk de slotgame-ervaring die vaders verdienen op Vaderdag. Top Strike Championship is te spelen over 5 rollen met elk 3 symbolen en biedt 20 winnende lijnen. Daarenboven heeft deze game dan ook nog eens tal van rijke features voor de grootste score!

Voetbalwilds en Bekerscatters

Speel de bal rond en zie je winsten verhogen! Het voetbalsymbool is wild: je kan het dus gebruiken om de plaats van eender welk anders symbool in te nemen om de grootste winnende lijnen te verkrijgen. Met wat geluk kan je zelf de begeerde Beker winnen. Dit symbool is een scatter, en eender welke 3 van deze symbolen leveren de bonusspellen op. Zo kan je tot 20 gratis spins winnen als je 5 Bekers in 1 spin haalt!

Golden Tickets, Treble Bet en Knockout Stage

Nu wordt het pas echt interessant! Tijdens de gratis spins kan je Golden Tickets verzamelen die de Treble Bet-functie zullen triggeren. Hierin kan je kiezen tussen ploegen, en elke winnende ploeg zal onmiddelllijk uitbetalen. Als al je gekozen ploegen winnen, dan ga je zelfs nog verder naar de Knockout Stage, waarin je opnieuw ploegen kan kiezen die het toernooi kunnen winnen. Kan jij Top Strike Championship winnen? Ga nu voor de glorie!

Klik het icoon om te spelen!


Archieven en ander nieuws