Voetbal in de schijnwerpers: Wit-Rusland - België en Club Brugge - KV Oostende

08.09.2021

Op de laatste speeldag van de interlandbreak wordt opnieuw gestreden om felbegeerde tickets voor het WK voetbal van 2022. Onze nationale ploeg neemt het op tegen Wit-Rusland. In onze nationale voetbalcompetitie speelt titelverdediger Club Brugge in een West-Vlaamse derby tegen KV Oostende. Mis dit niet, zet nu in!

Wit-Rusland - België (WK-kwalificatiewedstrijd)

De tijd is voorbij dat supporters van het Belgische nationale team de woorden "mathematisch nog mogelijk" moesten gebruiken om de kans van België op deelname aan de wereldbeker te beschrijven. Tegenwoordig is het mathematisch onmogelijk om er niet bij te zijn! De Belgen boekten de voorbije jaren enorme vooruitgang, maar ze hebben nog niet de trofeeën gewonnen die bij deze progressie passen... Op naar de Wereldbeker van 2022, dus!

De volgende tegenstander op weg naar Qatar is het vrij laag geklasseerde Wit-Rusland. Door de politieke situatie in Wit-Rusland wordt de wedstrijd op neutraal terrein gespeeld. Niet dat dat enig verschil maakt voor het streven van België naar een ruime overwinning. Tot dusver verloor België geen enkele kwalificatiewedstrijd. Het zal de Wit-Russische ploeg dus met groot vertrouwen tegemoet kunnen treden. 0-4, meer, of minder: kan jij de uitslag voorspellen?

Zet nu in op Wit-Rusland - België!

Club Brugge - KV Oostende (Jupiler Pro League)

Club Brugge ging de interlandbreak in met pijnlijk verlies tegen KAA Gent: 6-1 was het zware verdict voor de spelers van Philippe Clement. De titelverdediger kan niet anders dan uit zijn op revanche tegen eender wie in de weg durft te staan. Op de openingswedstrijd van de volgende speeldag vrijdagavond krijgt blauw-zwart de Kustboys van KV Oostende op bezoek.

Club Brugge staat momenteel 3e, KV Oostende is 8e in het klassement. Laat je hierdoor niet misleiden: we zijn nog vroeg op het seizoen, dus een blik op de punten geeft een duidelijker beeld. Club Brugge heeft er 11, KV Oostende 9. Als de bezoekers winnen, springen ze dus precies over hun regionale concurrent. Het zou een ware stunt zijn, maar tot het laatste fluitsignaal is alles mogelijk in voetbal...

Zet nu in op Club Brugge - KV Oostende!

GoldenOdds

Kan je gebruik maken van onze geweldige GoldenOdds op de belangrijkste voetbalwedstrijden van deze week? Reken maar! Ga naar onze sportwedpagina en ontdek onze GoldenOdds van de dag. Er zijn elke dag nieuwe GoldenOdds, dus neem regelmatig een kijkje! Nieuw bij GoldenOdds? Het is eigenlijk heel eenvoudig: wij kiezen jouw favoriete sportwedstrijden en boosten de odds erop, wat betekent dat jouw potentiële uitbetaling stijgt terwijl je risico gelijk blijft!

Win meer dankzij GoldenOdds


Archieven en ander nieuws