Voetbal op 11 juli: zet nu in!

09.07.2020

De nationale topcompetities van Europa zijn weer volop aan het spelen en bieden elke week boeiende wedstrijden! In de Premier League krijgt underdog Sheffield United nu zaterdag het derde geplaatste Chelsea op bezoek. In La Liga speelt Barcelona later die avond tegen het in moeilijkheden verkerende Real Valladolid en krijgt het zo de kans om zich opnieuw in het titeldebat te mengen. De Serie A, ten slotte, bereidt zich voor op een zeer aantrekkelijk duel tussen leider Juventus en outsider Atalanta, de ploeg in grote vorm. Plaats nu je weddenschappen!

Sheffield United - Chelsea (18.30 uur)

Sheffield United doet het nog altijd erg goed voor een team dat pas aan het begin van het seizoen in de Premier League is gekomen. Daarvoor hingen de Blades in het Engelse voetbalniemandsland, maar nu lijkt het erop dat ze helemaal terug zijn - misschien zelfs voorgoed? Als ze dit weekend hun illustere tegenstander verslaan, kunnen ze over Tottenham Hotspur en Arsenal naar de zevende plaats springen.

Chelsea kende een gemakkelijk seizoen, waarin de ploeg grotendeels en zonder veel moeite op een comfortabele vierde plaats stond. De Blues slaagden er uiteindelijk in om de derde plaats in te nemen na een nipte overwinning op Crystal Palace (2-3). Nu Liverpool al zeker kampioen is, heeft Chelsea het gemunt op de tweede plaats van Manchester City, dat momenteel 6 punten voorsprong telt...

Zet nu in op Sheffield United - Chelsea!

Zet nu in op de Premier League!

Real Valladolid - Barcelona (19.30 uur)

Real Valladolid staat op dit moment dertiende in het klassement, een plaats waarop je deze ploeg zou kunnen verwachten. Met het oog op de komende weken beseft Real Valladolid dat het absoluut moet winnen om die plaats te behouden. Tegelijkertijd kan het niet stijgen in het klassement van La Liga, want de kloof met Levante bedraagt 4 punten.

Met het grote Barcelona krijgt Real Valladolid zaterdagavond een echte titelkandidaat op bezoek. Terwijl Barcelona een comfortabele voorsprong heeft op het derde geplaatste Atlético Madrid, ligt het vier punten achter op leider Real Madrid. De eerste plaats veroveren is deze speeldag dus niet mogelijk. Hier verliezen zou een zeer zware klap zijn voor de titelambities van Barça...

Zet nu in op Real Valladolid - BarcElOna!

Zet nu in op La Liga!

Juventus - Atalanta (21.45 uur)

Juventus leek met relatief gemak op de volgende Serie A-titel af te stevenen. Het is momenteel leider in de Serie A met 75 punten - 7 punten meer dan eerste achtervolger SS Lazio. Die laatste leed, tot groot jolijt van Juve, een pijnlijke nederlaag tegen het bescheiden Lecce. Er zijn echter nog heel wat punten te verdienen, dus De Oude Dame is nog lang niet zeker van een nieuwe kampioenstitel.

Atalanta, de tegenstander van Juve, maakt mathematisch nog kans op de titel. Het team uit Bergamo haalde wereldwijd de krantenkoppen met zijn onvermoeibare drang en sportieve speelstijl. Een overwinning tegen de leider zou Atalanta een derde plaats kunnen opleveren, op voorwaarde dat het derde geplaatste Inter Milaan niet wint. Deze wedstrijd is een must voor alle voetbalfans!

Zet nu in op Juventus - Atalanta!

Zet nu in op de Serie A!


Archieven en ander nieuws