Voetbalwedtoernooi: Euro 2022 vrouwen

6 juli 2022

Wie zegt dat de zomer een rustige tijd voor voetbal moet zijn? Het vrouwen Euro 2022 brengt de actie deze maand juli! De beste vrouwelijke voetbalploegen van Europa nemen het tegen elkaar op in Engeland. Natuurlijk is België vlammend aanwezig in het toernooi! Hoe ver denk je dat we het kunnen schoppen? Er is €3.500 te winnen als je weet wat er te winnen valt, dus doe mee met de race om de prijs in ons toernooi!

Wed op Euro 2022 vrouwen, win jouw deel van €3.500

Als je al eerder aan onze wedtoernooien heeft meegedaan, dan heeft dit geen introductie nodig. Nieuw, of een opfrisser nodig? Hier gaan we dan! Ten eerste: deelname is automatisch. Alleen al het plaatsen van een bet op een willekeurige markt op het Euro 2022 vrouwen levert je punten op voor het leaderboard, zolang jouw bet tenminste €3 is. Wij controleren jouw dagelijkse bets, en de winnende bet met de hoogste odds zal in aanmerking worden genomen. De kansen van deze bet zullen worden vermenigvuldigd met 100, en het resultaat hiervan zullen je punten zijn. Je kunt maximaal één keer per dag punten winnen, en de beste 50 krijgen een deel van de €3.500 in cash prijzengeld.

Ik NEEM DEEL ➤

Het Euro 2022 vrouwen: wed op België!

Met een vertraging van een jaar is het eindelijk tijd voor de beste vrouwelijke nationale voetbalploegen van Europa om hun kunnen op het veld te bewijzen. De vorige editie, gespeeld in Nederland in 2017, werd gewonnen door het gastland nadat het mede-eerste finalist Denemarken versloeg. Beide zijn weer aanwezig, maar @6.00 en @26.00 respectievelijk variëren de kansen op eindwinst voor een van beide landen in deze editie variëren van riskant tot onwaarschijnlijk.

Volgens onze bookmakers worden Spanje (@4.70) en gastland Engeland (@4.90) getipt om de beker op 31 juli in de wacht te slepen. Natuurlijk, wij zijn een Belgische sportweddenschap aanbieder, dus onze steun gaat ondubbelzinnig naar onze vlammende landgenotes. Met een prijs van @70.00 voor de eindoverwinning is België echter een verre outsider. Je kan misschien beter wachten tot de actie begint op 6 juli en te wedden op de individuele wedstrijden.

Hoe dan ook, hou ons betaanbod op Euro 2022 vrouwen in de gaten, en de prestaties van België in het bijzonder: niet alleen is dit het heetste voetbalevenement van de zomer, je kan ook meer dan ooit winnen dankzij onze boosted odds GoldenOdds en ons voetbalwedtoernooi met €3.500 om te winnen. Ontdek er nu alles over op onze speciale GoldenOdds- en toernooipagina's!
 

IK ZET NU IN ➤


cookies
adx