Voorbeschouwing op de Vuelta

21.08.2019

Met de start van de 74e editie van de Spaanse Vuelta op zaterdag begint een slopende periode van 21 dagen wielrennen onder de hete Spaanse zon. De geografie van Spanje biedt veel variatie, met vlakke kustritten, etappes in het heuvelachtige binnenland en bergritten in de Pyreneeën. Wie volgt Simon Yates als winnaar van deze wereldberoemde wielerkoers? Lees verder en ontdek op wie je je geld kan inzetten!

Primož Roglič (Jumbo-Visma)

Primož Roglič, de Sloveense wielerheld die als schansspringer startte, heeft dit jaar veel momentum gekregen met enkele belangrijke overwinningen. Hij behaalde onder meer een eerste plaats in de Ronde van Romandië, de UAE Tour en Tirreno-Adriatico. Hij mist echter nog altijd de ultieme prijs: een eerste plaats in een grote rittenkoers. Als een van de meest getalenteerde allrounders in het hedendaagse rennen, kan hij perfect de variatie van de Vuelta aan en tegelijkertijd voldoende energie te bewaren om een volledige tour te rijden.

Wed op Primož Roglič als winnaar van de Vuelta en win €28 met een inzet van €10!

Miguel Ángel López (Astana)

De jonge Colombiaan Miguel Ángel López heeft voldoende overwinningen behaald om te bewijzen dat hij het kan. Dat hij vorig jaar derde werd in de Vuelta terwijl hij ook nog dit jaar trofeeën voor "jonge renner" wist te winnen, zegt voldoende. Als klimmer zal hij zich meer op zijn gemak voelen in de Pyreneeën, dus zijn strategie zou eruit moeten bestaan de concurrentie te treffen waar hij dat het beste kan. Als hij het een hele ronde volhoudt, zou winst hier wel eens het begin kunnen betekenen van een dominantie in grote wielerrondes.

Wed op Miguel Ángel López als winnaar van de Vuelta en win €40 te met inzet van €10!

Richard Carapaz (Movistar)

In een mum van tijd klom Ecuador's eigen held Richard Carapaz op in de ranking van de internationale wielersport. Kijk maar naar de Giro, waar hij in 2018 vierde en dit jaar zelfs eerste werd - de eerste keer dat een Ecuadoriaan een grote ronde won. Dankzij enkele plaatsen in de top tien in kleinere rondes (onder meer de Ronde van Asturië, zowel in het algemeen klassement als in het puntenklassement) heeft hij veel ervaring op Spaanse bodem. Hij is meer thuis in de heuvels en de bergen, dus het valt af te wachten of de veeleisende Vuelta zijn ding is.

Wed op Richard Carapaz als winnaar van de Vuelta en win €43,50 met een inzet van €10!

Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma)

Het was altijd al ‘net niet’ voor de Nederlander Steven Kruijswijk. De sterke klimmer wist in alle 3 de grote rondes de top 5 te halen, maar stond nog nooit op het hoogste podium. Is het eindelijk tijd voor de "Kleerhanger"? Onlangs vocht hij zich een weg naar de derde plaats in de Tour de France. Zijn andere koersen zijn een weerspiegeling van dit niveau van succes. Veel hangt af van de rol die hij voor zijn team zal moeten spelen. Als Roglič in de bergen faalt, kan hij het overnemen, op voorwaarde dat hij nog voldoende kracht in de benen heeft na de Tour de France...

Wed op Steven Kruijswijk als winnaar van de Vuelta en win €100 met een inzet van €10!

Wie zal volgens jou dit jaar de Vuelta winnen? Een van de renners die we hier aanhaalden, of andere gegadigden als Quintana, Valverde of Hart? Waag je er een inzet op? Bij goldenpalace.be bieden we je niet alleen de beste kansen, maar ook een welkomstbonus van €5 en een eerste stortingsbonus die je niet kunt negeren: een garantieweddenschap waarbij we je verliezende inzet tot €40 terugbetalen. Lees hier alles over GPSPORTS en onze eerste stortingsbonussen!


Archieven en ander nieuws