Wales - België: een laatste kans om te wedden op de WK-kwalificatiewedstrijden

16 november 2021

De Belgische ploeg heeft zich verzekerd van deelname aan het Wereldkampioenschap 2022 na winst tegen Estland afgelopen zaterdag. Er rest de België echter nog een kans op sportieve revanche wanneer het afreist naar een oude vijand: Wales. Mis deze laatste kans niet om in te zetten op de WK-kwalificatiewedstrijden!

Wales - België (dinsdag 16 november, 20.45 uur)

Door een eerder vreemde wending gaat Wales door naar de play-offs voor WK-kwalificatie, ongeacht de uitslag van dit duel. In Groep E telt het momenteel 14 punten, wat volstaat voor een tweede plaats vóór Tsjechië. Maar de UEFA ranking en uitslagen in de Nations League zorgen ervoor dat de Welshmen nog andere kansen op kwalificatie hebben. Toch zal de ploeg zal er alles aan doen om zijn toekomstige tegenstanders schrik aan te jagen. Tegen de beste ploeg in zijn groep zal Wales dat weliswaar moeten doen zonder sterspeler Gareth Bale...

Wales opent misschien wel de score - een interessante weddenschap @2.28!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Na een eerder makke overwinning tegen Estland vorige zaterdag eindigde België als eerste in Groep E, nog voor het aan deze laatste kwalificatiewedstrijd begint. Maar toch is deze wedstrijd tegen Wales geen formaliteit voor de Belgen, het is integendeel een kans om op sportief vlak revanche te nemen. Herinner je je 2016 nog, toen de Welshmen de Belgen uitschakelden op het Europees kampioenschap? Er is geen druk, dus we zouden een paar geslaagde experimenten kunnen zien. Vooral nu Eden Hazard en de beide doelmannen Thibaut Courtois en Simon Mignolet niet van de partij zijn...

Een moeilijke overwinning is nog altijd een overwinning: wat dacht je van Rust/einde: Wales/Belgium' @5.33?

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Zet nu in op Wales - België!

Andere interessante wedstrijden op de laatste speeldag

In Groep C heeft Zwitserland zich rechtstreeks kunnen plaatsen na winst tegen Bulgarije. Italië raakte niet verder dan een gelijkspel tegen Noord-Ierland en mag zich opmaken voor de play-offs. In Groep G moeten de Nederlanders goed gaan rekenen, want al naargelang de resultaten kan het voor hen nog alle kanten uit... Winst tegen Noorwegen is de enige kans op zekerheid voor Nederland! Ontdek nu ons geweldige weddenschapsaanbod op de kwalificatiewedstrijden: er is een weddenschap voor elke situatie die je maar kan bedenken!


cookies
adx