Wed op de beste vrouwenteams en win!

21 september 2022

Onze Belgian Cats spelen tegen Team USA op de eerste dag van dit WK. We wensen hen een winnende reeks toe! Volg de wedstrijden van onze nationale spelers en de beste vrouwelijke basketballers ter wereld. Door te wedden op de winnaars kan je geld winnen!

Wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen (22 september – 1 oktober)

Er zullen genoeg wedstrijden zijn in deze competitie, want niet minder dan 12 teams zullen er alles aan doen om op de hoogste trede van het podium te klimmen. Zet in op je favorieten! Een van de eerste wedstrijden van dit 19e WK is de wedstrijd België-Verenigde Staten op 22 september om 3.30 uur Belgische tijd.

De Belgische ploeg is in topvorm. Het bewijs: een bronzen medaille op de Olympische Spelen van 2021, een 5e plaats op de FIBA-ranglijst. En, ter herinnering, tijdens hun laatste (en eerste) WK in 2018 bereikten ze de 4e plaats in de wereld. Tegen onze spelers zal Team USA, titelhouder voor de laatste 5 jaar, zeker niet opgeven.

De 4x10 minuten van de wedstrijd België - VS in Sydney zullen waarschijnlijk eindigen in een close contest. Wil je wedden op de wedstrijd België - VS? Er zijn verschillende formules voor deze wedstrijd, maar ook voor alle wedstrijden van dit WK. Plaats uw weddenschappen wijselijk hier, voor elke wedstrijd!

Een toernooi, €2.500 om te winnen

Tijdens dit wereldkampioenschap basketbal voor vrouwen lanceren we een toernooi. De prijs is een prijzenpot van €2.500 die wordt verdeeld onder 30 gokkers. Details over dit toernooi zijn te vinden op onze speciale pagina. Je zult zien, het is zo makkelijk als wat! Wil je wedden op de Belgian Cats en de andere wedstrijden? Ga naar onze toernooipagina en zet in volgens je voorspellingen!

Ik NEEM DEEL ➤


cookies
adx