Wed op de halve finales van EuroBasket en maak kans om te winnen!

16 september 2022

Voor deze vrijdag staan twee kleurrijke en spannende wedstrijden op het programma. De fans en spelers van Spanje, Duitsland, Frankrijk en Polen zullen tijdens de 40 minuten van de wedstrijd volop aanwezig zijn! Wie zal zijn wedstrijd winnen? Met een goed geplaatste voorspelling win je geld.

halve-finale Polen - Frankrijk (vrijdag 16 September, 17.30 uur)

Terugblik op de reis van deze twee halve-finalisten. De Polen, de “Bialo Czerwoni” (de wit-roden), lieten een efficiënt en formidabel spel zien. Het bewijs is hun overwinning tegen Slovenië, de titelverdediger, op woensdag in de kwartfinales. Les Bleus gaven niet op tijdens hun opmars, nog steeds trots op hun zilveren medaille van de Olympische Spelen afgelopen jaar. Wie bereikt de finale: het Franse of het Poolse team? Laat jouw voorspellingen horen!
 

halve-finale duitsland - Spanje (vrijdag 16 September, 20.30 uur)

De Duitse Mannschaft verloor dit jaar alleen van Slovenië om voor het eerst sinds 2005 de halve finale te bereiken. En Spanje? Voor de 11e keer op rij staan La Roja bij de laatste vier. Liggen ze op koers voor de toppositie, zoals in 2009, 2011 en 2015? Zullen de medaillewinnende Spanjaarden deze vrijdag het sterkste team zijn, of de Duitsers, met hun formidabele teamspel? Het is aan jou om te beslissen om juist in te zetten.

WED op slim en op tijd!

Op onze pagina met online weddenschappen vind je verschillende formules voor weddenschappen op deze twee wedstrijden en... op de finale. Plaats jouw slimste bets hier, voor de wedstrijden van start gaan!

Ik zet in ➤


cookies
adx