Wed op RWDM - FC Dender en win VIP-tickets!

16 augustus 2022

Op 1 juli is Golden Palace sponsor geworden van RWDM. Nu krijgen we onze eerste kans om de nieuwe ploeg te zien schitteren in het eigen Edmond Machtensstadion in Molenbeek, Brussel. RWDM's eerste thuiswedstrijd is tegen FC Dender deze zaterdag, 20 augustus, en we organiseren een wedstrijd: plaats een winnende weddenschap op deze wedstrijd voor een kans op VIP-tickets voor een wedstrijd van RWDM naar keuze!

RWDM – FC Dender (ZATERDAG 20 aUGUSTUS, 20 Uur)

RWDM – onze gesponsorde ploeg in de Challenger Pro League, de tweede klasse van het Belgisch voetbal – is klaar voor het seizoen 2022-2023. De eerste horde op weg naar de titel die promotie naar het eerste divisie mogelijk maakt, is FC Dender. Dit zou een mooie wedstrijd moeten zijn om de vorm van het team te peilen, aangezien het later sterke concurrenten als SK Deinze en Beerschot zal treffen. Uiteraard hebben wij alle vertrouwen in een overwinning van RWDM!

Wedpromo: VIP-tickets te winnen!

Met een overwinning zal RWDM zich opmaken voor een mooi seizoen dat vele heroïsche confrontaties zal kennen. Dankzij onze samenwerking met de club, kan je de thuiswedstrijden van RWDM live meemaken in het Edmond Machtensstadion! Plaats simpelweg een bet van €5 of meer op de eerste thuiswedstrijd van RWDM. Als je wint, kan jouw inzet VIP-tickets waard zijn voor een thuiswedstrijd van RWDM naar keuze. Kom op, RWDM!

Ik NEEM DEEL ➤


cookies
adx