Wedden op speciale evenementen: zet nu in op de Oscars

06.02.2020

Hollywood, en met uitbreiding de hele filmwereld, houdt zijn adem in voor het grootste evenement van het jaar: de 92e uitreiking van de Academy Awards! Hier op goldenpalace.be kan ook jij dit weekend een van de winnaars zijn, mits je de resultaten van dit bijzondere evenement correct kunt voorspellen. We gaan hieronder dieper in op belangrijkste categorieën en kijken welke info ons kan helpen om slim in te zetten!

Wedden op speciale evenementen

Er is meer dan alleen maar sport bij de sportweddenschappen van goldenpalace.be. We bieden ook tal van weddenschappen op zogenaamde speciale evenementen aan, zoals prijsuitreikingen in de entertainmentsector of verkiezingen van wereldwijd belang. Dit weekend reikt de filmindustrie haar meest prestigieuze prijzen voor filmische prestaties uit. En ja: je kan er hier op goldenpalace.be vanuit je eigen huiselijke comfort op wedden! We bekijken hieronder de meest populaire categorieën, maar wees gerust, je kan bij ons inzetten op alle prijscategorieën.

Beste film

Bij de nominatie voor beste film vinden we een mix van de meest spraakmakende films van de afgelopen maanden. Het oorlogsepos 1917 lijkt de meest waarschijnlijke winnaar @1.35, maar de Zuid-Koreaanse populaire thriller Parasite volgt op korte afstand @4.90. Ook Joker is genomineerd @12.50, maar Once Upon A Time... In Hollywood van Quentin Tarantino is, althans volgens de bookmakers, een meer waarschijnlijke kandidaat @8.30.

Wed op de Oscar voor beste film!

Beste acteur

De acteerprestatie waar iedereen het al maanden over heeft, is wellicht de krachttoer van Joaquin Phoenix in Joker, waarin hij een op hol geslagen would-be comedian speelt. Phoenix is logischerwijze groot favoriet @1.02, maar de rol van Adam Driver in Marriage Story heeft voldoende emotionele draagkracht om de award @11.50 te winnen ten nadele van het al fel bejubelde Joker.

Wed op de Oscar voor beste acteur!

Beste actrice

In haar portrettering van filmicoon Judy Garland overtuigde Renée Zellweger vriend en vijand van haar acteerprestaties. Met deze rol komt ze op de eerste plaats voor de felbegeerde prijs van "beste actrice" @1.03. Na de verrassende overwinning van Olivia Colman vorig jaar, lijkt echter alles mogelijk. Dus maakt ook Scarlett Johansson (Marriage Story) kans om hier winnen @11.50, net als Cynthia Erivo voor haar rol in Harriet @23.00.

Wed op de Oscar voor beste actrice!

Beste regisseur

De regisseur van 1917, Sam Mendes, zou wel eens goed beloond kunnen worden voor zijn adembenemende one-shot regie @1.12. Maar ook Bong Joon-Ho zou wel eens verrassend de prijs mee naar huis kunnen nemen voor zijn even briljante regie van Parasite @5.70. Of kan Hollywood-icoon Quentin Tarantino een derde Oscar voor "beste regisseur" aan zijn collectie toevoegen voor Once Upon A Time... In Hollywood @17.00?

Wed op de Oscar voor beste regisseur!

En de award gaat naar...

...jou, de speler die correcte voorspellingen wist te maken! Probeer het nu gratis met onze welkomstbonus van €5. Duik er vervolgens in met onze eerste stortingsbonus GPSPORTS waarmee we automatisch je eerste weddenschap terugbetalen, mits deze een notering van minstens @1.70 had en uiteindelijk niet winnend bleek. Maak nu je eigen Oscar multi-bet en ontvangt minstens 1,70 keer je inzet, of krijg je inzet terugbetaald tot €40!


Archieven en ander nieuws