Wedstrijd op onze exclusieve game Whisker Jones

31.12.2020

Whisker Jones

Golden Palace deed zijn reputatie als thuisbasis van exclusieve online game-ervaringen alle eer aan toen we een week geleden weer een exclusieve slotgame uitbrachten. Inmiddels heb je samen met onze katachtige avonturier Whisker Jones misschien al enkele spins geprobeerd in zijn eigen game van spelprovider 1X2 Gaming.

Om het nieuwe jaar te vieren, organiseren we onze volgende wedstrijd al op 1 januari 2021! En omdat Whisker Jones niet alle aandacht kreeg die deze game verdient, hebben we besloten om jou van vrijdag 1 januari tot en met zondag 3 januari te laten kennismaken met deze nieuwste exclusieve wedstrijd.

Whisker Jones: alleen op goldenpalace.be

Ga samen met de katachtige avonturier Whisker Jones op avontuur in alweer een exclusieve game, die je in België enkel legaal kan spelen op goldenpalace.be! Gebaseerd op een populaire filmavonturier gaat Whisker Jones op ontdekkingstocht naar de geheimen - en natuurlijk schatten - van oude beschavingen! Gespeeld over 5 rollen van 3 symbolen biedt Whisker Jones gratis spins, wilds, transformerende wilds en scatters.

Jouw eerste wedstrijd van 2021!

Om zowel het nieuwe jaar als deze casinogame, die je enkel op goldenpalace.be kan spelen, te vieren, hebben we een wedstrijd bedacht die het hele verlengde weekend doorgaat. Wat moet je doen om deel te nemen aan deze wedstrijd? Wel, speel gewoon onze exclusieve game Whisker Jones - dat is alles! Deze wedstrijd loopt van middernacht op het moment dat het jaar 2021 begint tot middernacht op zondag 3 januari.

Speel voor de prijs!

Kortom: jouw doel is gewoon om Whisker Jones te spelen vanaf morgen tot en met zondag. Des te meer je speelt, des te groter je kans op winst. De drie spelers die na de wedstrijdperiode (van 1 januari 2021 om 00.01 uur tot 3 januari 2021 om 23.59 uur) het beste resultaat behalen, winnen elk een Netflix-abonnement van 1 jaar. Ben je nieuw bij goldenpalace.be? Dan is het nu tijd om je in te schrijven: je kan 2021 starten met een mooie prijs!


Archieven en ander nieuws