Wedstrijd van de week: Atalanta Bergamasca - AS Roma

15.02.2020

In een uiterst boeiend duel voor een plaats in de top 5 neemt Atalanta Bergamo, dat het de laatste tijd onverwacht goed doet, het thuis op tegen Serie A-titularis AS Roma. Het verschil tussen de nummers 4 en 5 van het klassement in de Italiaanse Serie A bedraagt slechts 3 punten, dus winst is cruciaal voor beide teams. Wie wint er dit weekend? Misschien jij wel - als je verder leest en de nodige kennis vergaart om grote winst te behalen met je weddenschappen dit weekend!

Atalanta Bergamasca - AS Roma (zaterdag 15 februari om 20.45 uur)

Atalanta Bergamo effent voortdurend het pad voor zichzelf en lijkt dat met steeds meer vertrouwen te doen. Die inspanningen leverden tot dusver 42 punten en een 4e plaats op in het klassement, 9 punten achter SS Lazio dat 3e staat. Daarop inlopen is niet de grootste zorg van Atalanta dit weekend, maar winnen is wel een must tegen een tegenstander die slechts 3 punten minder telt. AS Roma heeft Atalanta in het vizier en zal niet aarzelen om een gedeelde 5e plaats veilig te stellen, vooral omdat geen van de achtervolgers in het spoor kan blijven... Dit zou wel eens heel interessant kunnen worden!

Statistieken (26 meest recente wedstrijden)

Onderlinge wedstrijden:

  • 7 overwinningen voor Atalanta Bergamo
  • 6 keer gelijkspel
  • 13 overwinnen voor AS Roma

Recente ontmoetingen:

  • AS Roma – Atalanta Bergamo: 0-2
  • Atalanta Bergamo – AS Roma: 3-3
  • AS Roma – Atalanta Bergamo: 3-3
  • AS Roma – Atalanta Bergamo: 1-2
  • Atalanta Bergamo – AS Roma: 0-1

Vormpeil Serie A:

Gemiddeld aantal doelpunten:

  • Atalanta Bergamo: 1,5
  • AS Roma: 1,7

Kies voor een doelpunt meer van Atalanta met een correcte score van 2-1 @8.00!

Een zwaar bevochten gelijkspel met doelpunten aan beide kanten @4.20 biedt eveneens een mooie notering!

Natuurlijk is er meer dan alleen maar Atalanta - Roma om dit weekend op in te zetten. Bekijk ons aanbod op de Serie A, de andere grote Europese voetbalcompetities en natuurlijk tal van andere sporten! Je kan gratis je eerste bedrag winnen met onze welkomstbonus van €5 zonder storting. Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en je bonus claimen. Kies voor extra bonussen en doe dadelijk een eerste storting: maak gewoon gebruik van onze bonuscode GPSPORTS voor een verzekeringsweddenschap. Deze betaalt automatisch tot €40 van je inzet terug als je eerste weddenschap een notering van minstens @1.70 had en niet succesvol was. Wacht niet langer en zet nu in!


Archieven en ander nieuws