Wedstrijden in Golden Palace-speelzalen

05.10.2020

Uw favoriete speelzalen zijn andermaal terug met genereuze verrassingen! Vanaf vandaag, 5 oktober tot en met 18 oktober kan u deelnemen aan een wedstrijd met prachtige prijzen. Om deel te nemen hoeft u simpelweg de speelzaal van uw voorkeur te bezoeken. Lees verder om alles over deze spannende wedstrijd te weten te komen, en te leren hoe u prijzen kan winnen!

Als trouwe bezoeker van uw favoriete Golden Palace Casino’s weet u al goed hoe we u op verschillende manieren blijven engageren. Misschien nam u al deel aan onze tombola’s, misschien genoot u in het verleden al van een van onze thema-avonden. Vandaag lanceren we een totaal nieuwe wedstrijd voor uw plezier.

Het concept is eenvoudig: bezoek gewoon de Golden Palace-speelzaal van uw keuze vanaf vandaag, 5 oktober tot en met zondag 18 oktober, en vul er het vragenformulier in dat ons behulpzaam zaalpersoneel u vriendelijk zal aanbieden. Op dit formulier zal u twee vragen voorgeschoteld krijgen: een meerkeuzevraag en een schiftingsvraag.

U zal één kans krijgen om een formulier in te vullen per dag en per speelzaal van Golden Palace die u bezoekt. Elke Golden Palace-speelzaal zal uw geldige deelnames verzamelen op het einde van de wedstrijd, en als u de eerste vraag juist beantwoordde en het dichtst bij het juiste antwoord op de schiftingsvraag kwam, dan wordt u tot winnaar van die speelzaal gekroond!

Er zijn prachtige prijzen te winnen in deze wedstrijd waarvoor u niet eens moet inzetten. Als u op de eerste plaats eindigt, dan presenteert uw speelzaal u met een voucher voor onlinewinkel bol.com ter waarde van €150. De tweede plaats kan u €100 aan vouchers voor bol.com opleveren, terwijl de derde plaats €50 aan bol.com-vouchers ontvangt. Ga er nu voor!


Archieven en ander nieuws