Wedstrijden in Golden Palace-speelzalen

5 october 2020

Uw favoriete speelzalen zijn andermaal terug met genereuze verrassingen! Vanaf vandaag, 5 oktober tot en met 18 oktober kan u deelnemen aan een wedstrijd met prachtige prijzen. Om deel te nemen hoeft u simpelweg de speelzaal van uw voorkeur te bezoeken. Lees verder om alles over deze spannende wedstrijd te weten te komen, en te leren hoe u prijzen kan winnen!

Als trouwe bezoeker van uw favoriete Golden Palace Casino’s weet u al goed hoe we u op verschillende manieren blijven engageren. Misschien nam u al deel aan onze tombola’s, misschien genoot u in het verleden al van een van onze thema-avonden. Vandaag lanceren we een totaal nieuwe wedstrijd voor uw plezier.

Het concept is eenvoudig: bezoek gewoon de Golden Palace-speelzaal van uw keuze vanaf vandaag, 5 oktober tot en met zondag 18 oktober, en vul er het vragenformulier in dat ons behulpzaam zaalpersoneel u vriendelijk zal aanbieden. Op dit formulier zal u twee vragen voorgeschoteld krijgen: een meerkeuzevraag en een schiftingsvraag.

U zal één kans krijgen om een formulier in te vullen per dag en per speelzaal van Golden Palace die u bezoekt. Elke Golden Palace-speelzaal zal uw geldige deelnames verzamelen op het einde van de wedstrijd, en als u de eerste vraag juist beantwoordde en het dichtst bij het juiste antwoord op de schiftingsvraag kwam, dan wordt u tot winnaar van die speelzaal gekroond!

Er zijn prachtige prijzen te winnen in deze wedstrijd waarvoor u niet eens moet inzetten. Als u op de eerste plaats eindigt, dan presenteert uw speelzaal u met een voucher voor onlinewinkel bol.com ter waarde van €150. De tweede plaats kan u €100 aan vouchers voor bol.com opleveren, terwijl de derde plaats €50 aan bol.com-vouchers ontvangt. Ga er nu voor!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx