Wedstrijden in La Liga en Premier League

15.05.2021

Het voetbalseizoen zit er bijna op in de meeste grote competities van Europa, maar dat betekent niet dat er geen spektakel meer is. Een snelle blik op belangrijke wedstrijden in La Liga en de Premier League bewijst het tegendeel!

In Spanje wist Real Madrid ternauwernood stand te houden tegen koploper en stadsrivaal Atlético Madrid. Een overwinning tegen Athletic Bilbao is de enige manier om bovenaan te komen. De Premier League brengt ons een clash tussen Chelsea en Leicester City, respectievelijk de nummers 3 en 4 van het klassement. Slaag jij erin winst te maken met een succesvolle weddenschap?

La Liga: Athletic Bilbao - Real Madrid (zondag 16 mei)

Het is alles of niets voor Real Madrid in de resterende wedstrijddagen van La Liga. De titel is nog altijd mogelijk voor Los Blancos, maar alleen als het nu kan winnen. De volgende speeldag is Athletic Bilbao, op dit moment 9e in La Liga, de tegenstander. Geen van beide teams verloor in zijn laatste 5 competitieduels.

Real Madrid werd door Chelsea uitgeschakeld in de Champions League en kan zich nu volledig concentreren op La Liga. Athletic Bilbao is een moeilijke, maar geen onmogelijke opdracht. Kan Eden zich nog eens tonen en bewijzen dat hij de speler is die Real Madrid nodig heeft?

Real Madrid wint met 0-1 is hier een mooie @7.20 waard!

Zet nu in op Athletic Bilbao - Real Madrid!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Premier League: Chelsea - Leicester City (dinsdag 18 mei)

Alsof het lot er iets mee te maken heeft, krijgen we met Chelsea - Leicester City in de Premier League een kopie van de FA Cup-finale, die slechts een paar dagen eerder wordt gespeeld. Wie neemt wraak voor de verloren FA Cup? Als je op de statistieken afgaat, lijkt het erop dat Chelsea de beste cijfers kan voorleggen wat de Premier League betreft.

Anderzijds heeft Chelsea, na een seizoen dat omwille van verschillende redenen zwaar is geweest, nog altijd de finale van de Champions League om naar uit te kijken. De Foxes van hun kant springen mits winst over Chelsea naar de derde plaats in de Premier League. Voor welke ploeg staat hier het meest op het spel?

Leicester City wint zou een slimme inzet kunnen zijn @5.00!

Zet nu in op Chelsea - Leicester City!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws