Weekend van de klant: gratis spins!

05.10.2019

Bij goldenpalace.be maken we elke klant tot The King of Fun tijdens het Weekend van de klant. Als je dit weekend een storting doet, neem dan zeker deel aan het aanbod dat The King of Fun voor je heeft bedacht!

Dit weekend is het het weekend van de klant in België. Allerlei winkels over het hele land bedanken hun gewaardeerde klanten en vanzelfsprekend hebben we ook hier bij goldenpalace.be iets speciaals voor jou in petto! Het is een eer voor The King of Fun om al onze klanten de kans te geven zich als een koning te voelen!

Klik om deel te nemen. Gelieve eerst in te loggen.

Daarom biedt The King of Fun 20 gratis spins aan. Elke klant die de deelnameknop klikt en een storting doet van zaterdag 5 oktober 00.01 uur tot zondag 6 oktober 23.59 uur ontvangt ten laatste op woensdag 9 oktober automatisch 20 gratis spins op Royal Dice HD. Dit aanbod is geldig voor één storting, dus zorg ervoor dat je ze in jouw voordeel gebruikt. Ga en doe nu je storting!

Dit is een ideaal moment om je te registeren, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Gebruik onze welkomstbonus van €5 en probeer het uitgebreide aanbod van online casinogames en sportweddenschappen dat wij onze klanten van goldenpalace.be aanbieden. Je eerste storting wordt beloond met een bonus van 100% tot €250. The King of Fun bedankt alle spelers van goldenpalace.be!


Archieven en ander nieuws