Weekendevenementen: Darts Masters 2021 en wereldkampioenschap cyclo-cross 2021

28.01.2021

Je weet dat je altijd op ons kan rekenen: Golden Palace onderstreept altijd de gevarieerdheid van haar weddenschapsaanbod door in te zoomen op sportevenementen waar anderen minder aandacht aan besteden. Voetbalweddenschappen? Iedereen biedt ze aan. Maar de beste kansen vind je soms in sporten waar je doorgaans niet aan denkt.

Dit weekend maakt de wereld zich op voor 2 belangrijke sportevenementen, die je zeker moet volgen met het oog op een succesvolle weddenschap. Vanaf morgenavond kun je wedden op het Darts Masters toernooi. Zaterdag en zondag vindt het wereldkampioenschap cyclo-cross plaats. Laten we eens kijken naar enkele mogelijk winnende voorspellingen.

Darts Masters (vrijdag 29 januari - zondag 31 januari)

Darts is misschien niet het eerste wat in je hoofd opkomt als je aan sportweddenschappen denkt, maar toch is er hier evenveel waarde te vinden als in de bekendere sporten. Vanaf morgenavond komen 's werelds beste dartspelers bijeen in de Marshall Arena in Milton Keynes, Engeland. De Nederlander Michael van Gerwen heeft deze sport jarenlang gedomineerd, maar in de editie van vorig jaar werd hij vroegtijdig uitgeschakeld.

Met Dimitri Van den Bergh heeft België momenteel een sterke vertegenwoordiger in de internationale dartssport. Onze landgenoot behoort wereldwijd tot de besten van zijn generatie. Morgenavond begint hij aan zijn Darts Masters-toernooi. Hij is klaar om zich hier te bewijzen en maakt een goede kans om ver te raken. Wedden op een plaats in de top 2 voor Dancing Dimi levert je op dit moment @8.60 op!

Een inzet van €10 op nieuwe winst voor Michael van Gerwen kan €34 opleveren!

Dimitri Van den Bergh wint zijn eerste wedstrijd is een geweldige toevoeging aan elke multibet @1.40!

Zet nu in op de Darts Masters 2021!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Wereldkampioenschap cyclo-cross (zaterdag 30 januari - zondag 31 januari)

Met het wereldkampioenschap cyclo-cross zijn de ogen van alle wielerliefhebbers dit weekend op het Belgische Oostende gericht. Op een uiterst zwaar parcours met gras, sintel, zand, bruggen en slechts enkele verharde stroken asfalt om op adem te komen, nemen de beste veldrijders ter wereld het hier op tegen elkaar en tegen de natuurelementen. Voor 's werelds beste rijders een uitdaging, voor jou gegarandeerd spektakel!

Bij de vrouwen domineren dit jaar de Nederlanders. Onze Belgische veldrijdster Sanne Cant staat pas zesde in de rangschikking voor de titel met een notering van @25.00 - ongelooflijk hoog vergeleken met de @1.70 van de Nederlandse titelkandidate, Lucinda Brand. Toch zijn er in een spektakelsport als het cyclo-cross altijd verrassingen mogelijk. Ook de opkomende ster Ceylin Alvarado is een inzet waard, want wat de noteringen betreft staat zij tweede.

Zondagmiddag is het de beurt aan de mannen om aan de barre koers te beginnen. Hier maakt de Belg Wout van Aert een goede kans op de wereldtitel, ondanks het feit dat hij de afgelopen jaren is overgestapt van cyclo-cross naar wielrennen op de weg. Zijn teamgenoot en gelegenheidsrivaal, de Nederlander Mathieu van der Poel, staat echter op pole position voor de titel. Maar ook hier: alles is mogelijk, dus vergeet ook niet underdogs als Eli Yserbyt @15.00.

Ceylin Alvarado verslaat Brand en wordt wereldkampioen is een inzet waard met @3.50!

Wout van Aert is nog niet klaar met cyclo-cross: zet in op winst voor de Belg @2.50!

Wed nu op het wereldkampioenschap cyclo-cross 2021!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Veel andere sportevenementen in het vooruitzicht

Zoek je naar spanning in je sportweddenschappen, dan is het tijd om te diversifiëren en nieuwe horizonten te ontdekken. Begin met darts en cyclo-cross en misschien word je wel een pro hierin! Dompel je nog meer onder in ons uitgebreide weddenschapsaanbod en ontdek de beste noteringen op sporten waar je nog nooit eerder aan had gedacht. Vind jij de sport en het evenement met de juiste kansen voor jou? Registreer nu en ga er voor!


Archieven en ander nieuws