Weekendweddenschappen: JPL en Australian Open

21 januari 2022

Dit weekend biedt heel wat mooie kansen om grote winst te maken met sportweddenschappen. In de JPL is er een interessante wedstrijd voor het door Golden Palace gesponsorde Antwerp en ook titelverdediger Club Brugge staat voor een zware opdracht. Als je meer van tennis houdt, kun je inzetten op de Australian Open. Dankzij ons weddenschapstoernooi kun je op goldenpalace.be meer winst maken dan op andere plaatsen!

KV Oostende - Antwerp (vrijdag 21 januari, 20.45 uur)

KV Oostende kan maar beter klaar zijn voor zijn duel op speeldag 23, want de kustploeg krijgt niemand minder dan de huidige nummer twee in het klassement, het door Golden Palace gesponsorde Antwerp, op bezoek! KV Oostende kwijnt weg op de 15e plaats en heeft alle punten nodig die het kan krijgen om te overleven. Antwerp kan dan weer virtueel gelijk komen op de tweede plaats als het erin slaagt hier te winnen. Come on, you Reds: keer opnieuw met winst terug huiswaarts!

Zet €10 in op een overwinning voor Antwerp en win €20,80!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Zet nu in op de Jupiler Pro League!

Standard Luik - Club Brugge (zondag 23 januari, 13.30 uur)

Spelen op Standard Luik, ook bekend als "de Hel van Sclessin", is een zware opdracht voor elke ploeg. Dit weekend is het de beurt aan de kampioen van vorig jaar, Club Brugge, om erheen te gaan. Dat zal weliswaar nog zonder toeschouwers zijn, maar ondanks de mindere resultaten en een troosteloze 14e plaats in het klassement, blijft Standard een lastige tegenstander. Kan Club Brugge met de drie punten huiswaarts keren of trekken de Rouches het pleit naar zich toe?

Wat dacht je van een gelijkspel waarmee €10 in €38 wordt omgezet?

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Zet nu in op de Jupiler Pro League!

Australian Open (nog tot zondag 30 januari)

De Australian Open, het eerste grand slam-tennistoernooi van het jaar voor zowel de mannen (ATP) als de vrouwen (WTA), is deze maandag begonnen richting finales. Dankzij ons weddenschapstoernooi kun je bij ons meer winst maken op de Australian Open van dit jaar dan ergens anders! Speel mee in ons sportweddenschapstoernooi en win jouw deel van onze €3.500 grote prijzenpot: de eerste plaats krijgt €1.000, mis dit dus niet!

Nu Novak Djokovic faalde deel te nemen ligt de weg naar de top helemaal open. Gael Monfils kan zomaar de kwartfinale halen, waar Matteo Berrettini hem zou kunnen opwachten. De tweede kwartfinale zou Alexander Zverev tegen Rafael Nadal kunnen worden. Elders zien we mogelijk Stefanos Tsitsipas tegen Jannik Sinner. De overblijvende kwartfinale is dan eventueel een Russisch onderonsje tussen Andrey Rublev en Daniil Medvedev.

Zet nu in op de Australian Open!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx