Weer een grote winst op Infinity Dice

04.11.2020

Infinity Dice

Opnieuw heeft Infinity Dice in één enkele speelsessie de grootste winst van ons hele goldenpalace.be-aanbod opgeleverd! We durven erop te wedden dat het niet de eerste keer is dat je van Infinity Dice hoort wanneer we over grote winsten praten.

Eigenlijk is het zelfs mogelijk dat ook jij al eens winnaar was van zo'n geweldige prestatie! Als je nieuw bent in ons dice game-aanbod, laat ons dan vertellen wat je moet weten over deze game met zijn geweldige kansen op epische winsten.

Infinity Dice

Als strategische dice game doet Infinity Dice zoveel meer dan jou alleen maar een eigen strategie te laten kiezen over waar je een bepaalde dice-kolom moet plaatsen. Het biedt ook een bonusronde, getriggerd door het horizontaal of diagonaal uitlijnen van identieke bonussymbolen. Omdat Infinity Dice een lucratieve game kan zijn, raak je sneller dan je denkt in de bonusronde! En daar biedt de game zijn grootste potentieel. Draai gewoon aan het Infinity Wheel en je bent verzekerd van een geldprijs, een puntenprijs of tot wel 15 mystery games!

Mystery games

De mystery games verdienen een speciale vermelding, omdat ze de sleutel zijn tot de hoogst mogelijke winsten in verschillende strategische dice games van Airdice. Mystery games hebben hun naam te danken aan hun bijzondere, mysterieuze krachten. Je speelt deze mystery games als gewone beurten, maar telkens je een beurt wint, betaalt deze automatisch uit alsof je winnende combinatie het maximum aan punten waard is. In Infinity Dice kun je tot 15 van deze mystery games winnen, elk van deze games kan tot €5.000 opleveren.

Opnieuw een grote winst

Ze zeggen dat bliksem geen twee keer op dezelfde plaats inslaat, maar dat gezegde past niet bij wat wij week na week, maand na maand zien op Infinity Dice. In het verleden zagen we al verschillende winsten van duizenden en duizenden euro's, die onze spelers maakten in één enkele sessie. Het spreekt voor zich dat onze spelers dat succes aan de mystery games te danken hadden. Twee dagen geleden won Gizmo111 maar liefst €21.500 aan het eind van zijn speelsessie op Infinity Dice. Proficiat ermee dat je tot in onze winnaarsnieuwsbrief bent geraakt, Gizmo111!

Jouw kans om de volgende te zijn!

Jij kunt best onze volgende grote winnaar zijn dankzij de mystery games van Infinity Dice! Als je deze lucratieve manier op winst in onze strategische dice games nog niet hebt geprobeerd, dan is deze game zeker de moeite waard. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je registreren, je eerste storting doen en de game starten. Zo simpel gaat het: in geen tijd ben je op weg naar je eerste winst. Vervolgens kun je al snel aan je eigen strategie gaan werken om je kansen op een trip naar het bonuswiel te vergroten. Ga nu voor de mystery games!


Archieven en ander nieuws