Wees de VIP bij Antwerp Giants tegen Spirou Charleroi

21 november 2022

Antwerp Giants versus Spirou Charleroi | Sponsor action | Golden Palace | goldenpalace.be

Fan van basketbal? Dan markeer je 2 december op je kalender! Die avond worden we getrakteerd op het Golden Palace-duel tussen onze twee gesponsorde basketbalteams. Bereid je voor op een onvergetelijke strijd in het Belgische basketbal als Antwerp Giants het opneemt tegen Spirou Charleroi! Wil je erbij zijn, live in de Lotto Arena? Dat kan, dankzij onze sponsoractie: speel nu mee voor VIP-tickets voor deze wedstrijd!

Antwerp Giants versus Spirou Charleroi

De BNXT League heeft een traktatie voor zowel basketbalfans als Golden Palace-wedders: maak je klaar voor het Golden Palace-duel! Deze spannende ontmoeting tussen twee van de meest legendarische basketbalteams van België vindt plaats op 2 december om 20.00 uur. Het heeft geen zin om partij te kiezen in deze titanenstrijd. We weten alleen dat onze beide gesponsorde teams zullen vechten voor BNXT-overmacht!

VIP-tickets te winnen

Een Golden Palace-duel, je weet wat dat betekent: VIP-tickets om te winnen! Dat klopt, voor de gelegenheid van deze strijd tussen onze gesponsorde teams hebben we kaartjes om weg te geven. Wil jij erbij zijn, live op 2 december in de Lotto Arena? Het enige wat je hoeft te doen is het deelnameformulier in te vullen. Als je tot de verlootte winnaars behoort, ontvang je een van de volgende prijzen:

  • Niveau Gold: 4 VIP-tickets met diner en toss-up
  • Niveau Silver: 4 gewone tickets
  • Niveau Bronze: 2 gewone tickets

Zoals altijd is deelname aan deze Golden Palace-sponsoractie eenvoudig. Bezoek gewoon de wedstrijdpagina en vul het formulier in – dat is alles. Je kan het formulier invullen van maandag 21 november tot en met zondag 27 november. Als je een van de gelukkige winnaars bent die wordt verloot uit alle in aanmerking komende deelnemers, dan nemen we op maandag 28 november persoonlijk contact met je op. Mis deze kans niet!


IK NEEM DEEL ➤

Live animatie

Ook tijdens de wedstrijd trakteert Golden Palace de aanwezigen. Precies zoals je van ons gewend bent! Na het eerste kwart krijgt het publiek de kans om zelf de prijs te bepalen. Onze twee enorme dice zullen over de tribune rollen, en als de som van de resulterende collectieve worp door het publiek gelijk is aan of hoger is dan 8, dan biedt Golden Palace gratis drankjes aan tijdens de rust (voorwaarden zijn van toepassing)!


cookies
adx