Wees de VIP bij Antwerp - KV Oostende

13.11.2021

Als sponsor van het hoogvliegende Belgische Pro League team Royal Antwerp FC, zijn wij een bevoorrechte partij voor een aantal exclusieve ervaringen. Wij zouden jouw favoriete online casino- en sportwedsite niet zijn als we deze niet met jou zouden delen! Voor de komende wedstrijd van The Great Old hebben we een heus VIP pakket voor jou en je vrienden! Ontdek het nu en doe mee om jouw onvergetelijke avond te winnen.

Win een onvergetelijke avond voor jou en 3 van je vrienden!

Het solide sponsoringpartnership van Golden Palace met Antwerp opent deuren naar onze meest exclusieve prijs: een heuse VIP-ervaring om u te laten genieten van de wedstrijd Antwerp - KV Oostende op 28 november! Wat is er inbegrepen in dit geweldige pakket? Wel...

  • Je ontvangt een officiële supporterskit, gehandtekend door de spelers van RAFC
  • Je bent te gast op een VIP-diner in het Bosuilstadion voor de wedstrijd
  • Je geeft de aftrap van de wedstrijd
  • Je zit op de beste plaatsen
  • En nog veel meer... Dat alles voor 4 personen!

Beter wordt het niet voor een voetbalfan als jij! Zie jij jezelf al zitten in die comfortabele stoel, met een VIP-behandeling, en alles wat bij zo'n unieke ervaring hoort? Lees dan verder voor meer details over hoe je kan deelnemen!

Hoe deel te nemen

De social media-pagina's van Golden Palace zijn meer dan alleen de verplichte online-aanwezigheid. Het is een manier om met jou te communiceren, en voor jou om met ons te communiceren. Als je onze pagina's nog niet liket en volgt, dan mis je iets – letterlijk! Om deel te nemen aan deze wedstrijd, hoef je alleen maar de instructies te volgen die je vindt op de social media-posts van deze VIP-wedstrijd. We verloten de winnaar onder alle deelnemers die aan de vereisten voor deelname hebben voldaan. Veel geluk, iedereen!


Archieven en ander nieuws