Wekelijkse winnaars 7 augustus: onze top drie spelers wonnen enorm op topspellen!

07.08.2018

Onze topspelers konden zichzelf zo veel meer dan opnieuw een weekend vol zon schenken. Dankzij enkele grote winsten op topspellen konden onze spelers inspirerende nettobedragen winnen die in de duizenden euro's liepen. Vraag je je af welk spel ze speelden? Lees dan zeker door en ontdek er alles over!

Met €7.379,95 meer op haar saldo tegenover begin vorige week, hebben we met audrey3112 onze topwinnares. Ze maakte haar winsten op een spel dat we allemaal goed kennen: Infinity Dice! In audrey3112’s geval maakte ze de omvangrijkste sommen in twee sessies van €3.640 en €3.000 respectievelijk. Wederom een speler met enorm veel geluk op ons hitspel!

Dan hebben we kristoff8, die zijn duizenden euro's won door ons topaanbod slotspellen van de volgende generatie te doorbladeren. Op aanbieder ELK Studios’ slotspel in piratenthema Wild Seas maakte hij een vlotte €1.107 buit in één sessie. De grootste winst gebeurde evenwel op een van onze recentste OGS-toevoegingen: Angel’s Touch. kristoff8 moet in de zevende hemel geweest zijn na zijn winst van €3.110 in één enkele sessie!

PILIGEO is nog een winnaar die we mogen vermelden: hij maakte tal van winsten van meer dan 1K op een van onze vaste waarden: Diamond Double Wheel! Deze klassieker onder de strategissche kansspelen kan nog altijd veel spelers charmeren. Onder PILIGEO’s meest memorabele winsten hebben we gelukssessies met €1.174 en €1.305 in nettowinst. Deze zullen ongetwijfeld de sleutel geweest zijn voor een extra zonnig weekend!

Misschien ben je geïnspireerd door onze winnaars, en misschien wil je weten of je hun geluk kan evenaren. Bij ons begin je met geluk: we geven je €5 gratis om te proberen als je je inschrijft! Ook voor je eerste storting hebben we een cadeau: 100% van je gestorte bedrag in bonusgeld. Zo kan je tot wel €500 extra krijgen met deze bonuscode GP500.


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx