Welke piloot zal in Monaco heersen: Hamilton of Vettel?

24.05.2019

Zondag om 15.10 uur kunnen we uitkijken naar de Grote Prijs van Monaco, waar de snelste auto's ter wereld strijden voor de overwinning op een van de snelste circuits ter wereld!

Zal Mercedes het F1-seizoen blijven domineren?

Mercedes-piloot Lewis Hamilton was laatst in de Grote Prijs van Spanje in uitstekende vorm. Hij ging aan de finish van de vijfde Grote Prijs van 2019 teamgenoot Valtteri Bottas vooraf in een ongekende vijfde 1-2 voor Mercedes. Daardoor komt de Britse piloot zes punten voor op zijn teamgenoot in het algemeen klassement, terwijl Mercedes een voorsprong van 88 punten op Ferrari en een duizelingwekkende 131 punten op Red Bull heeft. Het circuit van Monaco in Monte Carlo is het meest veeleisende en gevaarlijkste circuit van de kalender, en de moeilijkheid om er in te halen betekent dat er geen marge is voor fouten. Noteer alvast dat Hamilton wisselend succes had in Monte Carlo: hij won er twee keer, de laatste keer in 2016.

Verdubbel je winst met een inzet op 'Winnaar Grote Prijs van Monaco: Lewis Hamilton' @2.05!

Kan Verstappen zijn opmars voortzetten met een overwinning in Monaco?

In de Grote Prijs van Monaco vorig jaar won Red Bull met Daniel Ricciardo, maar het was Max Verstappen die toen indruk maakte. Hij startte vanop de 20e startplaats en eindige alsnog negende. De Nederlander was ook indrukwekkend in Spanje, waar hij derde eindige – zijn vijfde opeenvolgende race met een plaats in de top vier. Hij staat in het F1-klassement bij de piloten momenteel op de derde plaats achter de twee Mercedes-piloten. De 21-jarige coureur is zeer snel op stratencircuits en kan met zijn tactische inzicht een echte dreiging vormen.

Mooie waarde op 'Winnaar Grote Prijs van Monaco: Max Verstappen' @4.35!

Welke piloot rijdt de snelste tijd in Monaco?

Ondanks het feit dat hij over de snelste bolide in de Formule 1 beschikt, staat Sebastian Vettel van Ferrari achter Lewis Hamilton in het klassement. We wijzen er wel op dat Vettel altijd succesvol was in tien jaar Monaco. De viervoudig F1-kampioen won twee keer in Monaco, het laatst in 2017, en behaalde er vorig jaar zijn vierde twee plaats. Kan de Duitser het halen in Monaco?

Je kunt hier kiezen voor ‘Snelste ronde: Sebastian Vettel’ in de Grote Prijs van Monaco @7.10!

Archieven en ander nieuws