Welkom aan boord, Betsoft!

25.09.2019

Bij goldenpalace.be blijven we altijd verder zoeken naar de beste spellen voor onze duizenden trouwe spelers. Daarom kan je bij goldenpalace.be genieten van de allernieuwste spellen in de hoogste kwaliteit! Met de spellen van Betsoft die nu beschikbaar zijn, verwelkomen we opnieuw een grote spelaanbieder in ons al indrukwekkende aanbod. Laten deze games even bekijken!

Giovanni's Gems is de perfecte plek om de spellen van Betsoft te leren kennen. Dit slotspel biedt een rijkdom van maar liefst 7 rollen met 7 symbolen. Dat betekent een speelveld van zomaar even 49 symbolen! Hier vorm je geen winnende lijnen, maar maak je grote winst als je verschillende identieke symbolen in clusters kan combineren. Dankzij een slimme feature kun je zelfs extra winst maken door bijna waardeloze steenkool om te zetten in onbetaalbare diamanten!

En dan is er Ogre Empire, waar een ogre een fantasieland vol met rijkdommen bewaakt. Deze ogre wordt enthousiast door grote winsten, en slaat je winnende symbolen met zijn knots naar een tweede spin! Door een andere slimme twist van Betsoft heeft dit spel twee modi: dag en nacht. Elk daarvan heeft zijn unieke symbolen en gameplay. We laten het aan jou over om te ontdekken hoe je deze modi in jouw voordeel kan gebruiken!

Tot slot nemen we een kijkje in The Angler, waar we aan boord van een vissersboot klimmen die zich klaarmaakt om naar rijke visgronden te varen. Laten we eens kijken of je een grotere vangst kunt halen dan de geharde veteraan! Betsoft heeft altijd voor ieder wat wils. Probeer het zelf gratis uit door je nu te registreren: we helpen je op weg meteen met een welkomstbonus van €5 en een eerste stortingsbonus van 100% tot maximaal €250 aan bonusgeld.


Archieven en ander nieuws