Wereldbeker voetbal: dagelijkse promo's

17 november 2022

World Cup 2022 | Coupe du monde 2022 | Golden Palace | Sport | Betting | Sports Betting | Pari Sportif | Bets

Hier komt de aftrap van het grootste voetbalevenement van het jaar! Dat klopt, het is WK-tijd, en wij zijn er net zo klaar voor met onze promoties als jij met je slimme bets. We hebben geweldige promo's in petto voor de komende vier weken, dus bezoek snel onze speciale promo-pagina als jouw WK-wedhub. Laten we eens kijken wat we voor jou in petto hebben!

Daily promos

Van de openingswedstrijd tot de finale, het beste wat het internationale voetbal de komende vier weken te bieden heeft. Spanning is gegarandeerd, maar dankzij onze dagelijkse promo's kun je bovenop al die voetbalgekte ook nog eens veel geld verdienen. Benieuwd wat we voor je in petto hebben? Bezoek onze speciale promopagina, maak er jouw WK-wedhub van, en kom elke dag terug om de promotie van die dag te vinden. Er zijn honderden euro's te winnen op deze manier, dus kom je promo’s halen!

Bet builder

Het kan gebeuren: je hebt een aantal slimme inzichten op verschillende wedmogelijkheden binnen eenzelfde evenement. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je denkt dat de score van een voetbalwedstrijd 2-1 zal zijn, terwijl er in totaal minstens 10 corners zullen zijn, met 1 rode kaart. Normaal gesproken kan je een dergelijke bet niet afsluiten, omdat al deze selecties op hetzelfde evenement betrekking hebben. Dankzij onze betbuilder-functionaliteit kan je je inzichten combineren en dat geld verdienen waar je op uit was. Bekijk nu onze bet builder optie en zet in zoals jij dat wil!

Multibooster

Een andere beproefde methode om je winsten een boost te geven is door gebruik te maken van het multiboostersysteem dat voor jou beschikbaar is. Hier krijgt je automatisch een extra percentage voor elke selectie die je toevoegt aan uw multibet. Hoe meer selecties je toevoegt, hoe meer je kan winnen als jouw multibet uiteindelijk wint. Deze multibooster groeit exponentieel naarmate je selecties toevoegt, en wordt altijd automatisch toegevoegd aan jouw multibet als de kansen van elke selectie minstens @1.40 zijn.

Ik ZET NU IN ➤


cookies
adx