Wereldboekendag: sla aan het lezen dankzij je Golden Points!

21 april 2021

Jouw verwoede jacht op Golden Points tijdens de afgelopen weken van onze Golden Easter-promotie heeft je wellicht al een mooi aantal Golden Points opgeleverd. Weet je al wat je met al jouw Golden Points gaat doen?

Onze VIP Shop biedt voor elk wat wils. Nu vrijdag is het echter Wereldboekendag en het toeval wil dat we e-boekwaardebonnen in onze VIP Shop aanbieden. Laten we die van eens van nabij bekijken, zodat je jezelf op deze Wereldboekendag enkele ontspannende leescadeaus kunt schenken!

Voel je als een VIP in onze VIP Shop

Ben je de voorbije weken op jacht gegaan naar Golden Points, dan weet je dat onze Golden Points niet alleen een leuke manier zijn om meer uit je online spelervaring te halen. Ze zijn ook jouw sleutel tot loyaliteitsgeschenken! Heb je eenmaal voldoende Golden Points verzameld, dan kan je naar de VIP Shop gaan. Daar vind je een prachtig aanbod van geschenken die je jezelf kan geven als beloning voor het spelen bij Golden Palace.

Kies voor e-books!

Vrijdag is het Wereldboekendag, de ideale gelegenheid om de e-bookwaardebonnen in onze VIP Shop in de schijnwerpers te plaatsen. Haal je e-reader of ander mobiel toestel uit de kast en maak kennis met ons aanbod aan e-books! Op dit moment kun je je Golden Points inbrengen voor jouw leesentertainment bij Youscribe (€3,99, €8,99 en €69) en Kobo (€10 en €50). Klaar om te lezen?

Andere loyaliteitsgeschenken

Heb je ons volledige aanbod aan cadeaus in onze VIP Shop al ontdekt? Naast ons uitgebreide e-bookaanbod, dat perfect op tijd komt voor Wereldboekendag, vind je ook allerhande andere geschenken voor jouw home entertainment. Welk gameplatform heeft jouw voorkeur: XBox, Playstation of misschien Steam? We hebben waardebonnen voor alle drie! Hou je meer van series en films, dan kun je jezelf een Netflix-abonnement cadeau doen. En voor je shoppingbehoeften is er Zalando. Ontdek het nu allemaal!Meer Nieuws

cookies
adx