Wereldkampioenschap wielrennen: tijdrit elites

16.09.2021

Als een van de meest vooraanstaande landen in de wereld van de wielersport is België vereerd gastheer te zijn van het Wereldkampioenschap Wielrennen. Zondag vindt een van de belangrijkste evenementen daarin plaats: de tijdritten elite bij de mannen. Kan de Belgische delegatie de titel op eigen bodem houden? Leer er meer over en zet slim in!

Het evenement

Als meest opvallende evenement in de tijdritdiscipline is de individuele tijdrit elite bij de mannen het begin van 4 dagen lang tijdritactie. De renners starten voor het casino van Knokke-Heist aan de kust en moeten een afstand van 43,30 kilometer overbruggen alvorens aan te komen in Brugge. Onderweg nemen ze het op tegen de elementen in een relatief vlakke etappe, die langsheen kanalen en open terrein voert.

Zet nu in op het Wereldkampioenschap Wielrennen!

De deelnemers

De deelnemers voor België behoeven bijna geen introductie. Met uitzonderlijke prestaties in eendagswedstrijden en rondes het hele jaar door kun je gewoon niet om Wout van Aert en Remco Evenepoel heen. Vorig jaar eindigde Wout van Aert tweede achter de Italiaan Filippo Ganna, die voor eigen publiek in Imola wist te winnen. Slaagt Wout van Aert er dit keer in de regenboogtrui te veroveren?

Zet in op België: Wout van Aert wint biedt @2.60!

Andere aankomende evenementen

Met de tijdrit elite bij de vrouwen, de tijdritten bij de junioren en de wegwedstrijden is er komend weekend meer dan voldoende actie voor jou als wielerfan om alles te halen uit het Wereldkampioenschap Wielrennen in België. Maak gebruik van onze boosted odds, de GoldenOdds, om je op weg te helpen! Als je meer voetballiefhebber bent, zal je merken dat onze odds op de favorieten de beste op de markt zijn. Ga ervoor!

Zet nu in op de Europa League!


Archieven en ander nieuws