Wereldkampioenschap wielrennen: verdubbel je winst

24 september 2022

Het Wereldkampioenschap Wielrennen is momenteel aan de gang in Wollongong, Australië. Wielerfans hebben al veel spanning gezien, en als wedder heb je misschien al wat geld verdiend op dit geweldige evenement. Dit weekend wordt echter nog spannender: je kan je winst op het Wereldkampioenschap Wielrennen verdubbelen. Zo zit er tot €30 extra in voor jou!

WK Wielrennen 2022 in Wollongong, Australië

Het WK Wielrennen begon op 18 september met tijdrijden en België won al een medaille toen Vuelta-winnaar Remco Evenepoel derde werd. De Belgische delegatie reisde natuurlijk niet helemaal naar de andere kant van de wereld voor één bronzen medaille. Met Wout van Aert (@4.20) en opnieuw Evenepoel (@7.40) heeft België alles in huis om nog een kostbare medaille mee naar huis te nemen. Natuurlijk is de concurrentie hevig. De onvermijdelijke Tadej Pogačar zit van Aert op de hielen @4.30, bijvoorbeeld, en Mathieu van der Poel is ook een waarschijnlijke kandidaat @4.90. Als je van risico houdt, hebben we Julian Alaphilippe @13.00 om zijn derde WK-zege te behalen!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Verdubbel je winst

Ter gelegenheid van het Wereldkampioenschap Wielrennen lanceren we een nieuwe ronde van "verdubbel je winst". Het concept zou inmiddels bekend moeten zijn, want alleen Golden Palace heeft zo'n vrijgevigheid. Het is echt eenvoudig: plaats een willekeurige bet op de markt voor rechtstreekse winnaars. Als jouw inzet wint, verdubbelen wij het bedrag dat je hebt gewonnen. Je kan zo tot €30 extra verdienen bovenop je reguliere winsten. Ga er nu voor!

Ik NEEM DEEL ➤


cookies
adx