Wimbledon 2022-toernooi: €3.500 te winnen

25 juni 2022

Met Wimbledon begint de derde Grand Slam van het jaar 2022 op maandag 27 juni. Na zondag 10 juli zullen we weten wie in de zegevierende voetsporen treedt van Novak Djokovic en Ashleigh Barty. Als je al een idee hebt wie de Championships van dit jaar gaat winnen, ben je van harte uitgenodigd om nu je beste tennisbets te plaatsen. We hebben een toernooi met €3.500 te winnen!

Wimbledon-wedtoernooi

Misschien ben je een tennisfan die al een idee heeft op welke tennisspeler je wilt inzetten deze Wimbledon. Of misschien wacht je nog steeds op de perfecte gelegenheid om een bet te plaatsen terwijl de actie zich ontwikkelt. Wel, ons tenniswedtoernooi is er voor alle soorten spelers! In dit toernooi wed je elke dag van de Championships (27 juni – 10 juli) voor de punten. Je zet minimaal €2 in bij multibets, en als je een winnende bet hebt, dan kan je de odds van deze winnende bet zien veranderen in leaderboardpunten. Eén winnende bet met de hoogste odds per dag zal hier meetellen. Degene die aan het einde van Wimbledon de meeste punten heeft gewonnen, wint het grootste deel van de prijzenpot van €3.500. Ben jij onze slimste tenniswedder?

Ik NEEM DEEL ➤

Wimbledon 2022

In het vrouwentoernooi zal Ashleigh Barty, de winnares van vorig jaar, haar titel niet verdedigen: nadat ze eerder dit jaar de Australian Open won, verliet de Australische nummer 1 van de wereld de internationale tenniswereld op die hoge noot. Er zijn echter genoeg sterke kanshebbers om haar plaats in te nemen. @2.47 is Iga Świątek een solide keuze, zij het een met lage beloning, voor de Grand Slam-titel – nog steeds geweldig voor een multibet, natuurlijk. Andere spelers om in de gaten te houden zijn Naomi Osaka, Cori Gauff, en Simona Halep.

IK ZET NU IN ➤

Wat het mannentoernooi betreft, staat er weinig in de weg voor Novak Djokovic. @1.81 lijken zijn kansen op alweer een Grand Slam-titel vrijwel alleen goed voor een snelle en makkelijke overwinning, of voor een multibet in combinatie met vergelijkbare odds. Hier moet je in de gaten houden hoe revelatie Carlos Alcaraz presteert naarmate hij vordert in het toernooi. Ook Rafael Nadal houdt nog steeds stand, en versloeg onlangs Djokovic in de French Open. Kan jij voorspellen hoe Wimbledon dit jaar zal verlopen?

IK ZET NU IN ➤


cookies
adx