Win dagelijks prijzen met onze nieuwe toernooigames

17.06.2021

Onze dagelijkse toernooien met games van ELK Studios zijn een geweldige manier om nieuwe games uit te proberen en kans te maken op extra winst. We geven elke weekdag €700 weg op deze toernooien en verdubbelen dit bedrag zelfs tijdens het weekend. Dat betekent elke week een potentiële kans op niet minder dan €6.300 winst!

Elke week kans op €6.300 winst!

In onze toernooien kun je meespelen voor onze dagelijkse prijzenpot van minstens €700. Op zaterdag en zondag is er zelfs €1.400 te winnen, waardoor de wekelijkse prijzenpot oploopt tot €6.300! Om het verfrissend te houden, wijzigen we de toernooigames regelmatig. De line-up van deze maand is wild: Hit It Big, Valkyrie, Dream Diver, Katmandu Gold, Win Win, Tropicool en Miss Wildfire.

Dream Diver

Laat je dromen over fortuinen uitkomen met deze nieuwste release van ELK Studios. Dream Diver biedt stacked wilds die zich over hele rollen verspreiden en je bovendien een gratis respin bieden. Er is ook een zeer lucratief bonusspel om te ontgrendelen. Het bonusspel bestaat uit wel 6 levels, waarin alle winsten en vermenigvuldigers zich blijven opstapelen. Breng de winsten van je dromen mee terug naar de echte wereld!

Dream Diver
Tropicool

Tropicool

Tropicool brengt je in vakantiesfeer! De combinatie van tropische vogels met koele vruchten zorgt voor een unieke, visueel aantrekkelijke omgeving. Er zijn ook heel wat manieren om te winnen, dankzij de lawine-functie die niet alleen nieuwe symbolen vervangt. Tropicool laat vanaf een rij boven de gewone rollen ook vaak lucratieve featuresymbolen vallen, zoals wilds en vermenigvuldigers. Dit is niet zomaar cool, het is Tropicool!


Archieven en ander nieuws