Win de jackpot met de games van de maand op goldenpalace.be!

08.05.2021

Goldenpalace.be heeft in zijn aanbod momenteel bijna 40 verschillende providers die topgames leveren en regelmatig nieuwe games uitbrengen. Met zoveel nieuwe games die worden toegevoegd, is het wellicht handig om tips te krijgen over waar te beginnen. Daarom stellen we je hieronder onze topkeuzes voor.

Onze spelers zullen blij zijn met het feit dat er vorige maand een verrassend aantal jackpotgames aan onze site zijn toegevoegd. De jackpot zal wellicht altijd het belangrijkste van deze games blijven, toch zitten er in de games die we hieronder belichten ook tal van andere lucratieve features.

Scarab Link (IGT)

Scarab Link biedt 3 vaste jackpots met 10 keer, 20 keer en 40 keer jouw totale inzet, en daarnaast nog een variabele grote jackpot. De grote jackpot blijft in waarde stijgen tot ze valt en kan je zo honderden of zelfs duizenden keren je inzet opleveren! Elke spin geeft je een kans om een van deze jackpots te activeren. Maar niet alleen de jackpots zijn je enige kans op grote winst in Scarab Link. De scarabeeën in deze game worden zichtbaar op de rollen door hun gouden frame. Om de 10 spins veranderen deze gouden frames in wilds, die kunnen leiden tot indrukwekkende uitbetalingen.

Scarab Link
Fakir Slot A+

Fakir Slot (Gaming1)

In Fakir Slot heeft elke inzet zijn eigen jackpot. De jackpots zijn progressief, wat betekent dat ze in grootte toenemen totdat ze vallen. De minimale jackpot in Fakir Slot is nog altijd honderd keer jouw inzet waard, zodat het altijd loont om voor de jackpot te spelen. Hogere inzetten leiden meestal tot hogere jackpots, maar zekerheid daarover heb je niet. Als een jackpot met een hogere inzet nog maar pas is gevallen en een jackpot met een lagere inzet aan het opbouwen is, kan de situatie omgekeerd zijn. Het kan de moeite waard zijn om alle beschikbare jackpots te bekijken en je inzet overeenkomstig aan te passen!

Marvelous Mouse Coin Combo (Scientific Games)

Het hoofddoel in de nieuwste game van Scientific Games is het verzamelen van gekleurde munten. Je zult voornamelijk voor de rode munten gaan, die een van de vier jackpots van de game opleveren. Ook de blauwe en groene munten zijn meer dan de moeite waard, omdat ze zeer lucratieve gratis spins kunnen opleveren. Marvelous Mouse Coin Combo werkt met vaste jackpots, variërend van iets meer dan 20 tot ruim 1000 keer je inzet. Dat betekent dat jouw kans op jackpotwinst hetzelfde is voor alle inzetten, maar hogere inzetten leveren wel hogere jackpotbedragen op.

Marvelous Mouse Coin Combo

Archieven en ander nieuws