Win de jackpot op Black Lotus, de nieuwste game van Airdice!

17 november 2021

Wat krijg je als je een strategische dice game van topkwaliteit combineert met een progressieve jackpot die je op alle beschikbare inzetten kan winnen? Ontdek het vandaag nog op goldenpalace.be met Black Lotus, de nieuwste release van Airdice!

Black Lotus in het kort

  • 4 vakken
  • 5 betaallijnen per vak
  • Volatiliteit: 2 op 5
  • Desktop en mobiel
  • Bonussymbool: Black Lotus
  • Progressieve jackpot op alle inzetten
  • Inzetbereik: €0,25 - €25
  • Thema: nachtelijke tuin

Doel van de game

Het doel van Black Lotus is om stapels dice strategisch in een van de vier vakken te plaatsen om zo horizontale en diagonale lijnen met identieke symbolen te vormen. Dit levert je punten op al naargelang de waarde van het symbool, dat op zijn beurt jouw prijs bepaalt. Je hebt minstens 100 punten nodig om te winnen. Hogere scores kunnen je tot 100 keer je inzet opleveren! Net als bij andere populaire games van Airdice, zoals Infinity Dice en Mega Wheels, verdien je een puntenmultiplier door punten te scoren in minstens 3 (x1,5) of alle 4 (x2) de vakken.

Black Lotus-bonusgame

Als je met drie lotussymbolen een lijn vormt, start de bonusgame van Black Lotus. Dat betekent dat je aan het lotusvormige bonuswiel mag draaien! Elke draai aan het rad levert je extra punten, een aantal mystery games of de Black Lotus-jackpot op. Vervolgens moet je een keuze maken: de prijs aanvaarden of opnieuw aan het wiel draaien? Je kan tot 5 keer draaien, maar als je eenmaal een prijs hebt geweigerd, kan je later niet meer van gedachte veranderen. Denk dus goed na!

Progressieve jackpot

Oplettende lezers weten misschien dat Black Lotus niet de eerste game van Airdice met een jackpot is, want ook het razend populaire Mega Wheels heeft er één (twee eigenlijk!). Wat de jackpot van Black Lotus echter bijzonder maakt, is dat alle weddenschappen met alle inzetten eraan bijdragen en dat het bedrag dat je op alle beschikbare inzetten kan winnen gelijk is. Weliswaar verhoogt iedere hogere inzet een beetje de kans op jackpotwinst.

Mysterygames

Een draai aan het bonuswiel kan je 3, 5 of zelfs 15 mysterygames opleveren. Tijdens deze mysterygames verandert de prijstabel en zijn alle scores van minstens 100 punten 100 keer jouw inzet waard. Door je strategie te optimaliseren en met een beetje geluk kunnen de winsten op mysterygames de winsten van de jackpot evenaren en zelfs overtreffen!

Black Lotus

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx