Win een rondleiding achter de schermen van RAFC’s Bosuilstadion!

17 april 2022

Als sponsor van Champions Play-Off-team Antwerp hebben wij een geweldig voorstel voor jou: bezoek het Bosuilstadion achter de schermen en bekijk de laatste Antwerp-wedstrijd van het seizoen live vanuit de spelerslounge! Geïnteresseerd in deze unieke ervaring? Natuurlijk ben je dat! Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet: misschien ben jij zondag 22 mei wel één van de gelukkigen in de Bosuil!

De prijs

Als fan van Royal Antwerp FC kijk je je ogen ongetwijfeld uit bij het vooruitzicht om het Bosuil Stadion te bezoeken zoals je het nog nooit gezien hebt. Dat klopt: onze rondleiding neemt je mee achter de schermen, naar locaties die normaal niet toegankelijk zijn voor fans! Uiteraard wordt er die dag niet gevoetbald in de Bosuil, maar ook daar is voor gezorgd: de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen Union, kan je volgen vanuit de spelerslounge! Dit is wat jij kan winnen met jouw deelname:

  • Je krijgt een “behind the scenes”-rondleiding in het Bosuilstadion
  • Je bent aanwezig op de “watch party” van de laatste wedstrijd van Antwerp tegen Union op de avond van 22 mei
  • Je krijgt drankjes en een snack tijdens het evenement

De wedstrijd

Dus, wat moet je doen om zo'n geweldige ervaring te winnen? Zoals altijd hebben we onze wedstrijd toegankelijk gehouden voor iedereen. In principe hoef je alleen maar onze social media-pagina's te bezoeken!

  • Like het bericht over deze wedstrijd op Facebook en Instagram
  • Beantwoord de vraag "Wat was het totale bedrag dat we behaalden voor de Stichting Me To You? (Actie van Golden Palace en Royal Antwerp)" onder de wedstrijdpost

Deze wedstrijd start vandaag, 17 april, en loopt tot zondag 24 april. Mis deze unieke kans op een onvergetelijke RAFC-ervaring op 22 mei niet!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx