Win Golden December-punten met een weddenschap op Inter Milan - SSC Napoli

16.12.2020

Voetbalfans in heel Europa kijken uit naar de strijd tussen Inter Milan en SSC Napoli in de Italiaanse Serie A. Deze spectaculaire ontmoeting brengt Romelu Lukaku tegenover Dries Mertens, zijn ploegmaat uit de Belgische nationale ploeg. Kun jij voorspellen hoe deze wedstrijd zal eindigen?

Dankzij onze Golden December-wedstrijd kun je met een slimme voorspelling niet alleen veel geld winnen, maar ook Golden December-punten verdienen. Probeer je nog altijd op te klimmen op het scorebord en kijk je uit naar jouw specialiteit? Hier is je jouw om vooruit te komen in onze Golden December!

Inter Milan - SSC Napoli

Samen met Juventus, AC Milan en AS Roma behoren Inter Milan en SSC Napoli tot de Big Five van het hedendaagse Italiaanse voetbal. Elke ontmoeting tussen deze giganten staat garant voor spektakel! Belgische spelers hebben een grote rol in deze wedstrijd, want Romelu Lukaku neemt het hier op tegen Dries Mertens.

Op dit moment staat Inter Milan op de tweede plaats in de Serie A, net achter eeuwige stadsrivaal AC Milan. Internazionale telt 24 punten - 3 minder dan AC. Achter Inter volgen de anderen op korte afstand. Een overwinning hier zou een statement zijn ten opzichte van AC Milan en de achtervolgers.

Na jarenlang te hebben moeten opboksen tegen het ongenaakbare Juve moet het derde geplaatste SSC Napoli erop gebrand zijn om groots te presteren. Dat zou dit seizoen best wel eens kunnen lukken. Kan de geest van het onlangs overleden clubicoon Diego Maradona Napoli naar de overwinning leiden op het veld van een van zijn sterkste concurrenten?

Wed en verdien punten!

Romelu Lukaku of Dries Mertens: op wie zet jij in? Voor dit deel van onze Golden December-uitdaging kun je inzetten op een van de drie beschikbare opties van de 1X2 single bet. Een inzet van €5 op een van de 1X2 single weddenschapsopties op de wedstrijd Inter Milan - SSC Napoli levert je 50 punten op.

Voor elke €5 die je bijkomend inzet, win je nog eens 50 punten tot een maximum van 200 punten. Dat betekent dat een inzet van €10 op een 1X2 single bet je 100 punten en een inzet van €15 op een 1X2 single bet je 150 punten oplevert. Winst of verlies: je krijgt je punten hoe dan ook, dus laat deze kans niet schieten!

Er komt nog meer!

Sportliefhebbers mogen de komende tijd nog meer uitdagingen verwachten. Er zijn nog 15 dagen over in 2020 en je kunt ze allemaal in jouw voordeel gebruiken! Nu vrijdag is er onze tweede quiz op Facebook. Deze keer doen we een beroep op jouw sportkennis om je Golden December-punten te verdienen.

En er is nog veel meer. Er zijn nog voldoende punten te verdienen om hoger te eindigen in het Golden December-klassement. Ga nu naar onze Golden December-pagina en ontdek alles over de uitdaging die we deze week voor je hebben voorbereid. Lees zeker ook de algemene voorwaarden voor deelname.


Archieven en ander nieuws