Win je bets op Manchester City – Borussia Dortmund!

14 september 2022

De Champions League is, zoals altijd, een welkome bron van voetbalspanning van de hoogste orde. Deze week is geen uitzondering, met veel spraakmakende ontmoetingen in de groepsfases. In Groep G hebben we de spannende clash tussen Manchester City en Borussia Dortmund. Bekijk ons wedaanbod, plaats jouw slimste bets, en wordt een grote winnaar hier!

Porto – Club Brugge (Champions League groepsfase, dinsdag 13 september, 21.00 uur)

Met één van de sterkste all-round-ploegen in de recente voetbalgeschiedenis kunnen we verwachten dat Manchester City opnieuw een indrukwekkende campagne in het Champions League-toernooi zal maken. The Citizens maakten alvast een punt in hun eerste groepswedstrijd, door met 0-4 te winnen van het onfortuinlijke Sevilla. Erling Haaland was toen met twee doelpunten de uitblinker, en nu neemt hij het op tegen de ploeg die hem in de eerste plaats verkocht...

Borussia Dortmund kent het scorend vermogen van Haaland dus goed genoeg, en het toonde zijn eigen goede vorm tegen Kopenhagen in zijn eerste optreden in deze groepsfase van de Champions League. De "Borussen" wonnen die wedstrijd met 3-0, waardoor ze in punten gelijk staan met Manchester City, met één doelpunt minder. Alleen de beste prestatie hier zal voor hen voldoende zijn!

GoldenOdds

Als je iets van odds weet, dan weet je dat die over de hele markt ongeveer gelijk zijn. Geen enkele aanbieder van sportbets gaat hogere odds aanbieden voor een zekerheid, toch? Wel, wij doen dat net wel met onze GoldenOdds! Deze boosted odds verhogen de mogelijke winsten, terwijl het risico uiteraard hetzelfde blijft. Wij bieden deze GoldenOdds constant aan: bekijk ons aanbod nu!

IK ZET IN ➤


cookies
adx