Win je laatste Golden December-punten op Io!

30.12.2020

Morgen is de laatste dag van 2020, dat betekent dus dat er ook nog maar één laatste Golden December-uitdaging overblijft. Jouw deel van onze prijzenpot van €25.000, waar je de hele maand hebt naar uitgekeken, ligt nu binnen handbereik! Als je nog enkele punten nodig hebt om een mooiere prijs te krijgen, dan is dit je laatste kans.

Je kunt nog altijd hogerop klimmen op de Golden December-ranglijst, want morgen is de meest lucratieve dag van heel Golden December. En het speelveld waarop zich alles afspeelt is al even spectaculair. Klaar om de laatste sprong in het klassement te maken? Ga dan naar onze Golden December-pagina, of lees hier verder!

In een baan rond Io

Voor deze laatste dag van onze Golden December-wedstrijd kun je punten verdienen op onze toernooigame van de dag. Morgen vindt de actie plaats op Io. Vanuit een baan rond deze maan kan je genieten van de spectaculaire uitzichten op de planeet Jupiter. Maar je bent hier niet om te staren naar de onwerkelijke schoonheid van deze buitenaardse wereld - je bent hier om te winnen in ons toernooi! Behaal jij morgen de grootste score en de meeste punten van heel Golden December? Speel gewoon 25 spins en ontdek jouw lot in deze uitdaging!

750 punten te winnen!

Omdat dit de allerlaatste Golden December-uitdaging is, geven we het grootste aantal punten tot nu toe weg. Maar liefst 750 Golden December-punten liggen hier voor het grijpen! Het enige wat je hoeft te doen is de toernooiversie van Io openen en minstens 25 spins spelen. Jouw resultaat verschijnt op het scorebord en na morgen betalen we de plaatsen 1 tot en met 75 uit. De 75e plaats krijgt het eerder bescheiden aantal van 10 punten, maar als je de eerste plaats behaalt, maak je met 750 punten een enorme sprong in het klassement. Behaal jij het maximum?

Op naar 2021

Golden December mag overmorgen voorbij zijn, maar dat betekent niet dat je favoriete online gameplatform stopt met je te verwennen. Hou je ogen open voor geweldige wedstrijden, exclusieve games, innovatieve ervaringen en het meest gevarieerde spelaanbod op de Belgische markt. Registreer nu, maak een storting en probeer het uit: in een mum van tijd zal je beginnen te winnen. 2021 wordt dankzij Golden Palace jouw geluksjaar! Kijk dagelijks op goldenpalace.be: er valt altijd wel iets te beleven. Begin het nieuwe jaar in stijl samen met ons!


Archieven en ander nieuws