Win je weddenschap op België - Engeland

13.11.2020

Ben je klaar om winst te maken door simpelweg te doen wat je leuk vindt - de uitslag van het grootste sportevenement van het weekend voorspellen? Jouw voorspelling van het resultaat van de Nations League-wedstrijd tussen België en Engeland kan veel geld waard zijn...

Laten we inzoomen op deze wedstrijd en zien of er iets is dat ons kan helpen om slimmer in te zetten. Voor beide teams wordt het een zwaarbevochten wedstrijd in moeilijke tijden, wat het voor jou erg interessant maakt... Kom op, België!

België - Engeland (Nations League, zondag 15 november om 20.45 uur)

België mag dan wel slechte herinneringen overhouden aan het openingsseizoen van de Nations League, maar dat ligt nu allemaal in het verleden. De Belgische nationale selectie is, willens nillens, sterk gewijzigd in 2020. Heel wat jongeren staan klaar om zich op internationaal niveau te bewijzen. Het is aan hen om te bewijzen dat dit nieuwe België, na de gouden generatie, een mooie toekomst heeft.

Engeland is zich goed bewust van de kracht van onze Belgische nationale selectie. Het verloor twee keer tijdens de laatste wereldbeker in 2018, maar slaagde er uiteindelijk dan toch in om de Belgen te verslaan. In de laatste onderlinge wedstrijd, de heenwedstrijd van deze groepsfase in de Nations League, werden de Belgen met een 2-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. België staat echter nog altijd aan de leiding, terwijl Engeland Denemarken naast zich moet dulden.

Statistieken

Onderlinge wedstrijden (25):

  • Overwinningen België: 4
  • Gelijkspel: 5
  • Overwinningen Engeland: 16

Vorm (recentste wedstrijden):

Gemiddeld aantal doelpunten in 2020:

  • België: 2,81
  • Engeland 2,06

Recente ontmoetingen:

  • Engeland - België: 2-1
  • België - Engeland: 1-0
  • Engeland - België: 0-1
  • Engeland - België: 1-0

Besluit

België heeft bewezen dat het meermaals kan scoren tegen alle tegenstanders, zowel thuis als uit. We kunnen er dus van uitgaan dat ze ook hier zullen scoren, ook al zal dat moeten gebeuren zonder het gejuich van supporters op de ongebruikelijke locatie van het stadion van OH Leuven. Ook Engeland heeft voldoende vuurkracht om te scoren tegen een Belgisch team dat zijn weg nog moet vinden met al die nieuwe gezichten in de ploeg. Wedden op 'Correcte score: 2-1' kan hier een winner zijn. Voor veiligere weddenschappen kan je terecht bij de weddenschapsmarkt van ‘Totaal aantal meer dan'. Of je kunt natuurlijk helemaal zelf kiezen - er zijn honderden opties beschikbaar!

Jij

Het maakt niet uit waar en hoe je naar de wedstrijd kijkt, het is altijd leuker met de toegevoegde sensatie van sportweddenschappen. Waarom niet een online kijkfeestje met vrienden organiseren waarbij jij toont hoe je een weddenschap moet winnen? Jouw kennis zal nooit meer in vraag worden gesteld! Als je denkt dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt voor een weloverwogen voorspelling, dan kun je je registreren om mee te spelen. Een kleine storting brengt je op weg naar je eerste winst! Natuurlijk is België - Engeland slechts een van de wedstrijden van de Nations League vandaag. Waarom maak je er geen slimme multi-bet van om je winst te verveelvoudigen? Zet nu in!


Archieven en ander nieuws