Win onbeperkt Mystery Games in Mystery Burst Progressive!

23 juli 2021

Mystery Burst Progressive

Air Dice, de maker van populaire hits onder de strategische dicegames als Infinity Dice en Spirit Sisters, is terug met Mystery Burst Progressive. Naast jackpots kun je in dit spel ook een bijna oneindig aantal Mystery Games winnen! Waar wacht je nog op?

Het concept van strategische dicegames

Het doel van dit soort dicegames is om strategisch te beslissen welke symbolen je in welk vak stopt. Het vormen van rijen van identieke symbolen levert punten op. Hoe waardevoller het symbool waarmee je een lijn vormt, hoe meer punten dit je oplevert. Hoe hoger je totale score, hoe hoger het bedrag is dat je wint. Maak een lijn met bonussymbolen voor een kans op het bonusspel waar je grotere prijzen krijgt. Zo eenvoudig is het!

Een lucratieve bonusfunctie

Bij het bonuswiel van Mystery Burst Progressive kan je tot 5 spins draaien die zowel puntenprijzen als geldprijzen kunnen opleveren. Maar de meest waardevolle prijzen op het wiel zijn ongetwijfeld de mysterygames en de Mystery Jackpot. Tijdens deze mysterygames zal elke score van minstens 100 punten je 100 keer je inzet opleveren!

Mysterie Jackpot

Het aantal Mystery Games dat je wint als het bonuswiel op Mystery Jackpot valt, neemt toe naarmate de jackpot langer geleden is. De waarde van de jackpot bereikt regelmatig enkele tientallen mysterygames. Hoeveel daarvan kan jij omzetten in een winst van 100 keer je inzet?


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx