Win tot 50.000 keer je inzet met Cleopatra II!

08.07.2021

Cleopatra II is het vervolg op de veelgeprezen slotgame uit 2012, die zowel fysieke als online casino's veroverde. Spelers worden beloond voor hun geduld, want IGT brengt ons nu een zeer gepolijste, gemoderniseerde slotgame met aanzienlijk verhoogde beloningen.

Cleopatra en de sfinx

Telkens als ergens op het scherm 3 of meer sfinx-symbolen verschijnen, ontvang je een onmiddellijke uitbetaling waarna je 3 vakjes krijgt om uit te kiezen. Al naargelang je keuze en het aantal sfinx-symbolen dat de bonus activeerde, ontvang je 5 tot 20 gratis spins.

Gratis spins die je tot 50.000 keer je inzet opleveren

Deze gratis spins komen met een multiplier die elke spin met factor 1 toeneemt. Omdat het mogelijk is extra gratis spins te winnen tijdens het bonusspel zelf, kun je op die manier een multiplier van 50x bereiken. Als je multiplier hoog genoeg raakt, kun je tot 50.000 keer je inzet winnen!

Cleopatra-wilds verdubbelen alle winsten

De mooie Cleopatra fungeert als het wild-symbool van de game: telkens als ze verschijnt, vervangt ze elk symbool behalve de sfinx. Haar verschijning verdubbelt ook de waarde van elke winnende combinatie! Tenslotte kan ze ook haar eigen winnende lijn vormen, waarmee je tot 2.500 keer je inzet kunt verdienen.

Cleopatra 2

Archieven en ander nieuws