Win vandaag jouw bets op de Coppa Italia-finale!

11 mei 2022

De Coppa Italia finale van dit jaar wordt een episch duel: niemand minder dan Juventus en Inter Milan gaan de strijd met elkaar aan! Beide teams hebben veel om voor te vechten: kan Juventus een verder verloren seizoen redden, of kan Inter Milan de kans grijpen om zowel de Coppa als de Scudetto te winnen? Als je een idee hebt hoe dit zou kunnen aflopen, plaats dan je bet, en maak grote winst dankzij je sportkennis bij goldenpalace.be!

Coppa Italia finale: Juventus tegen Inter Milan

Je kan er niet omheen: de laatste jaren is de ontmoeting tussen Juve en Inter een vaste waarde waar mensen naar uitkijken. Deze keer heeft het lot beslist dat de twee rivalen uit Noord-Italië elkaar opnieuw moeten ontmoeten in de Coppa Italia - in de finale, nota bene! Historisch gezien is de ploeg uit Turijn de betere van de twee. Sterker nog, het is de meest succesvolle ploeg in de Coppa.

Juve zette 20 finaleplaatsen om in 14 bekers - beide zijn records. Inter Milan heeft een bescheidener bekergeschiedenis: 7 gewonnen bekers uit 13 gespeelde finales. Juve heeft dit jaar elke kans op de Scudetto verspeeld, dus we zullen zien dat het alles op alles zet voor deze troostbeker. Internazionale, ondertussen, heeft een heel ander doel: er is nog steeds een kans dat het de dubbel mee naar huis kan nemen. Kan jij voorspellen wie deze gaat winnen?

Doelpuntenfestijn in aantocht? Zet in op 'Totaal goals: Over 3.5’ @3.66!

Wed nu op de Coppa Italia-finale!

Ik zet nu in ➤

Win meer met GoldenOdds

Als slimme sportwedder ben je altijd op zoek naar de beste deals, de scherpste quotes, de slimste bets. Dankzij onze GoldenOdds kan je dat allemaal krijgen - en meer! Het is simpel: wij boosten de odds van geselecteerde bets, zodat een bet op deze opties met de GoldenOdds meer zal uitbetalen dan het onder normale omstandigheden elders zou doen. Deze functie is uniek voor Golden Palace: gebruik het nu!

Wed nu met onze GoldenOdds!

Ik zet nu in ➤


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx