Win VIP-tickets voor de seizoensaftrap van KV Mechelen

9 juli 2022

KV Mechelen, onze gesponsorde Pro League ploeg, trapt haar seizoen 2022-2023 campagne af met een thuiswedstrijd tegen Royal Antwerp FC. We hebben hoge verwachtingen voor Malinwa dit seizoen, en we ondersteunen dit met een verleidelijke wedstrijd: je kunt de eerste wedstrijddag actie in het AFAS-stadion live meemaken in stijl! We hebben VIP-arrangementen en reguliere tickets om weg te geven. Check het nu!

Maak kans op VIP-toegang voor de seizoensaftrap van KVM!

De seizoensaftrap van KVM vindt plaats op 24 juli, en als bevoorrechte partner van Malinwa kunnen wij jou de beste kansen bieden om de actie van uw favoriete team live mee te maken. Doe mee aan onze socialmediawedstrijd (van 9 juli tot 17 juli) op Facebook, Instagram en Twitter en maak kans op een van de volgende prijzen:

  • Gold: jij en 3 gasten krijgen tickets om de wedstrijd KV Mechelen - RAFC te zien vanuit de VIP-sectie, jij en jouw gasten worden getrakteerd op een diner in het stadion, en jij mag de aftrap van de wedstrijd geven
  • Silver: jij en 3 gasten krijgen gewone tickets voor de wedstrijd
  • Bronze: jij en 3 gasten krijgen gewone tickets voor de wedstrijd

Ook als je gewoon een voetbalfan bent, of gewoon nieuwsgierig om een keer een live voetbalwedstrijd mee te maken, kan je deze kans niet laten lopen. Bezoek onze socialmediapagina's (Facebook, Instagram, Twitter) en beantwoord daar de vragen. We verloten de winnaars uit alle juiste antwoorden (of de antwoorden die het dichtst bij de schiftingsvraag liggen). Veel succes, en we hopen je daar te zien, misschien zelfs in het VIP-gedeelte!

KVM – RAFC: beter met GP-animatie

Met RAFC, vierde in het vorige seizoen, heeft Malinwa een zware tegenstander, maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze gesponsorde ploeg een blijvende indruk kan maken in zijn eerste wedstrijd van het seizoen 2022-2023. Zoals je van een trotse sponsor mag verwachten, laten we niets aan het toeval over: we zijn toegewijde matchsponsor, en als je aanwezig bent, dan kan je genieten van onze halftimeshow. Tot dan?

IK NEEM DEEL ➤


cookies
adx